JESSE_MORENO:tak foto jsem zas nestihl ale bylo to fakt epicky...
Nechal jsem to kuře 7 hodin v nalevu a pak celej den odpočinout v lednici. Pak jsem ho vrazil do trouby na grilovaci pánvi na 180 na hodinu, v půlce podlil asi trema mensima naberackama vyvaru bo mi prislo ze se trochu prichytava.
Po hodině ven slil jsem stavu a na pánev jsem dal predvareny rozpuleny brambory.
Na másle pak v rendliku cibule, česnek, zampiony az se to osmahlo tak jsem přidal ten vypek z kurete a par lzic nalevu z okurek ( nic jiného k okyseleni jsem nemel po ruce ale ukázalo se to jako super nápad)
Přátele rikam vam ze lepši kuře jsem v živote neserviroval ;)
Poznatek? Vyserte se na ruzne oplacavani kurete marinadama co nakonec stejně ochuti jen kuzi a kuře vám vyschne... Pokud chcete dobrého ptaka, nalozte ho do silného laku, odvdeci se vám chuti az doprostřed prsou a bude to stavnaty jako jste mozna cely kuře z trouby nezrali.