• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ještě bys to mohl dát "na mražák";)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    DIVER: do mraznicky s tim!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DIVER: njn - ale líčila jsem na Machalika, ne na tebe ;)
    DIVER
    DIVER --- ---
    ZUZKAOU: dik, taky si myslim.

    ale... moje oči! ... "mraŽák"! nejhnusnější český slovo :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DIVER: jo, mražák by to mělo přežít.
    DIVER
    DIVER --- ---
    dotaz, pls...

    koupil jsem s polovicni slevou takovej ten polotovar na fondue. neco na tenhle zpusob:

    Vanbrosia: Emmi: Swiss Knight: L'original swiss cheese fondue
    http://www.vanbrosia.com/2012/11/emmi-swiss-knight-loriginal-swiss.html

    zatavenej vakuovanej pytlik se tremi druhy svycarskych syru, vinem a palenkou. datum spotreby: 12.12.2014

    melo to padnout ted o vikendu, ale nejak z toho seslo. mam tri baleni po 400g a jen tak to nespotrebuju. rozhodne ne driv nez o pristim vikendu.

    takze:

    - myslite, ze to vakuovy baleni v lednici vydrzi o tyden dva pres datum spotreby?

    - nebylo by nejlepsi strcit to treba i na par tydnu do mrazaku? co to s tim syrem/smesi muze udelat? stejne se to pak vsechno roztavi...


    hodila by se mi tahle druha varianta. a docela se k ni priklanim. co myslite?
    GIO
    GIO --- ---
    SKRU: uprimne - v dnesni dobe bych se te druhe variante vubec nedivila, videno pohledem zevnitr z medii.))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    aktualni apetit dost na tema asie, kdo ma rad
    kde se najist dobre, co uvarit (woky, knedlicky apod.), test wok panvi..
    FAT
    FAT --- ---
    KASUMI: Netvrdím, že ne. Ale holt mu dali jen ty "drobné"... Na netu je k sehnání od 160.- do 200.- Nevím kolik jsou náklady, ale myslím, že marže je dost slušná. Ale nic proti, má smlouvu a jede podle ní. Navíc si myslím, že by za většinu těch receptů měl dostat nepodmíněný trest a ne 6.-/výtisk.
    :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FAT: jako i 6 korun pri 300k ks je slusny
    hezka vanocni premie :)
    FAT
    FAT --- ---
    SKRU: http://www.ahaonline.cz/...-hruska-se-musi-spokojit-s-drobnymi-televize-ho-odstrihla-od-milionu.html

    Nova nedá nic víc, než musí. CME si peníze pro zaměstnance hlídá dost pečlivě...
    :-D
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    EDERA: plnila jsem tuhle podle Pohlreichovy kuchařky kuřecí kůži ze stehna a bylo to výborné... Na internetu je těch receptů spousta...
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MIST: Ona i obyčejná sekaná upečená v bránici je hned o třídu lepší. Ale sehnat bránici je taky fuška. Už se mi stalo, že podavačka v řeznictví ani netušila, co to je.
    SKRU
    SKRU --- ---
    EDERA: no nekde se nejakej insider (Diver?) vyjadroval ve smyslu, ze z toho osobne zas tak moc nema. takze se ptam, protoze bura neni_zas_tak_moc a pri 300k vytisku je to mego a pul..ale taky je mozny, ze to vsecko dela v ramci svejch pracovnich povinnosti na nove za 35k brutto.
    EDERA
    EDERA --- ---
    SKRU: Tak jistě, že to dělá bez zištných pohnutek, čistě jen pro naše blaho.:-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MIST: plněný husí krk je tradiční pochoutka.
    SKRU
    SKRU --- ---
    ma von aspon bura za prodanou knizku, nebo je jenom slavnej a nic z toho nema?:)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MIST: Tak je obecně známo, že Hruška z těch receptů nevynalezl nic. Jen medializuje to, co mu lidi pošlou. Klidně věřím, že to může být recept, který má kořeny hluboko v minulosti.
    MIST
    MIST --- ---
    EDERA: tak jako italove maji recept, kdey se pece nadivka ve veprove kuzi a nadivka se bali do veprove branice....to jsou proste stare recepty, zuzitkovalo se ze zvirete vsechno. Pochybuju, ze by plnene kureci kuze je vynalez Hrusky.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TRISSIE: osmažíš/opečeš kořenovku, cibuli, povaříš ve vývaru, rozmixuješ, přidáš smetanu. Koření podle chuti/svíčkovosti. A žádný zázrak se nekoná...

    Taky mi chutnala nejvíc nádivka z kuřete bez kuřete, omáčka ze svíčkové a na koláči drobenka. Jenže pak si člověk udělá jen ovoce s drobenkou, nádivku bez kuřete popř. celý talíř omáčky bez ničeho a najednou to vůbec není tak dobré... Asi kouzlo omezení...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam