ZUZKAOU: nejsem si jistej jestli jsme to uz nekde neresili ale nemas pocit ze z toho papinaku to neni tak dobre vylouhovany?
Ja to driv delaval ale ted uz ne protoze jsem dosel fakt k zaveru ze sice se to rychleji vsechno uvari... resp. pri casech kolem 3 hodin rozvari na srajdu :) ale chuti v tom vyvaru mi prislo ze je min...
Jo dochazi mi ze to muze byt castecne i tim ze v tom papinaku se vyvari mnohem min vody tzn. neni ta chut v tom objemu tak intenzivni ale stejne me to nejak odradilo a radeji zakladam vyvar mezi sedmou a osmou vecer, necham ho tahnout pomaloucku do pulnoci, pak to zapapinakuju pockam jakmile to zacne pohvizdovat a pak to vypnu uplne.... to proto aby se tam teplota udrzela co nejdyl, rikam si ze louhuje se to porad dal.... rano v osm je to tak akorat na to scedit a strcit do lednice/mrazaku.