• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ADITU: ja je miluju jen tak, na oleji se soli a peprem
    urcite jde pastika, nadivka, knedlicky do polevky, ale to je jich skoda podle me
    asi by sly zpracovat i klasicky na cibulce - taky skoda podle me
    nebo je mam rada s jablky - cibule, jatra, klinky jablek, sul, pepr, maslo
    ADITU
    ADITU --- ---
    FAT: v pohodě :)
    FAT
    FAT --- ---
    ADITU: Ajéje... Já jsem se přehlédl. Moc se omlouvám, nechápu...
    ADITU
    ADITU --- ---
    FAT: to jsou žaludky :(
    DAWIDOS: no, proč jí nezkusit :) máš nějaký osvědčený recept? google něco vychrlil, ale nevyznám se v tom, a nechci zbytečně kazit jídlo...
    FAT
    FAT --- ---
    ADITU: Jsou skvělé zadělávané. Zkus tady filtr, ZUZKAOU tady měla recept.
    :-)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    ADITU: Já z nich dělám výhradně paštiku.
    ADITU
    ADITU --- ---
    Co se dá připravit dobrého z kachních jater? Jak je upravit? Normálně játra nejím, tak nemám představu.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BONEMINA: Brace yourself, Allium ursinum season is coming.jpg :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Jaro je v Praze, divoké česneky lezou ven. Dnes jsem viděla česnek podivný, zítra zkontroluju, jak je na tom pravý medvědí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Science: When to Add Salt During Cooking—and Why
    https://www.youtube.com/watch?v=E0v32jYkSi0

    REONA
    REONA --- ---
    SQUZZA: Waldorf salát, případně zbytkové pečené maso smíchat s bílým jogurtem, řapíkatým celerem a jablky (lepší by bylo je z plátků převést do strouhaného stavu) a použít jako náplň sendvičů.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SQUZZA: Nacpat pod maso a upéct nebo orestovat spolu s dobrou slaninou a jíst jen tak
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    mam tu kilo granny smith na platky.. co s tim slanyho? :]
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    VRATENKA: milujem z nich spravit "kure na paprice" , ono celkovo na to rada pouzijem srdicka, zaludky ci krky aspon mi to nikto doma neje :-) Hlavne nie krky lebo tie treba oberat
    MIST
    MIST --- ---
    VRATENKA:
    PEPITO: moje matka delala zradlo pro psy, zamyslene to michala, pak ochutnala a ve zkratu pravila: "...maj to dobry!"
    PEPITO
    PEPITO --- ---
    VRATENKA: U nás taky nebylo "to by ani pes nežral". TO, co nežral pes, žrali jsme my...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    DEVIL:
    ZUZKAOU: diky, obema, nakonec jsem je udusila na houbach, a bylo to prekvapive dobry, kachni zaludky asi zaradim do jidelnicku casteji, tak se inspirace na dalsi zpusoby upravy bude hodit, kocka vubec nevi, co je dobry.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Prosím, mimibazar, halali, trolling a spol sem
    Ne tady
    [ Spolek přátel Mistra Babici - Když nemáte Babicu, vrzněte tam Hrušku ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam