NEMESIS: Nemáš k němu nějakej nástavec, co by se nasazoval na ten přední bajonet? Typicky mlejn na maso nebo váleč na těsto (lasaně). Já si to teď koupil a dělá mi to takovou věc: když na to nasadím ten nástavec jedním koncem, tak ten druhej, co trčí do luftu, tak "šmatle". Místo, aby to bylo naprosto pevný (motor - hřídel - bajonet - nástavec), tak je tam někde něco asi mírně křivý nebo vyosený a výsledkem toho je, že mi ten volnej konec nástavce (šajba mlýnku, kolečko na utahování tenkosti vyválené placky) opisuje takovou dráhu, více či méně kulatou. Prostě to je u mixéru pevný, ale to, co trčí, se hejbe. Už jsem zkusil dva modely a jeden byl dokonce horší než druhej, takže to zatím vracím a čekám na nějakej model, kterej šmatlat nebude, ale CZ zastoupení Kenwoodu tvrdí, že to je v pořádku, že to je "vlastnost přístroje, protože je celý z kovu", což odmítám jako vysvětlení přijmout. Mám to i natočený na videu, jen to zatím neumím postnout. Tak hledám, jak se to chová komu jinýmu.
Pro SQUZZu: Ta nepřesnost/vakl je v řádech milimetrů, nic, čím by se měl normální člověk znepokojovat, jen já jsem autista a radši bych měl tyto věci v cajku. Rozhodně to nemá vliv na funkci.