DIVER: Zahrádky různejch lidí jakož i moje vlastní není sustainable způsob, jak saturovat populaci nějakou potravinou, nota bene tak běžnou a blbovzdornou a rychle rostoucí, jako je blbeček. Všechny tyhlety tymiány a šalvěje v plastovejch vaničkách, co se prodávají v kšeftech, jistě rostou někde na nějakých megafarmách a neustále se stříhají do vaniček. Stejně tak petržel. Proč tedy nemít i libeček? Já ho používám leckde: do polívek, ke kuřeti, do bylinkovejch různejch sekaček na posypání, šel by i v malé míře do salátu, dyť je to vlastně přírodní magi, to se hodí všude... stejně tak petržel: do tisíce druhů pasty, do polívek, do salátů, k masu, kdejakou šťávu s ní lze nakonec dodělat, tvoří základ všech těch buket garni a persillade... a nejde ji sehnat kromě Makra. A kerblík je jak nějaká tajemná plodina, o které se jen píše v knihách, přitom teď jsem ho měl dvakrát někde na jídlo a je výbornej, i mi dali větvičku ochutnat syrovou. To bych věděl, jak užít. Jen neumím sehnat.