• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    VIKY_K
    VIKY_K --- ---
    RUFO: Neloupu žádné houby. Očištění nožem nebo něčím vlhkým je dostačující.
    RUFO
    RUFO --- ---
    Tak zampiony loupu - hlavicky. A nohy orizku a sekrabu nozem.
    Vy nekdo zampiony neloupete ?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MOODYCAT: V tom pripade ti dam radu. Dobre me poslouchej. Nech to v te vode aspon pres noc.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HENNYVILLE: Jojo, já jen říkám, že to asi radši risknu.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MOODYCAT: precetla sis kvuli cemu se houby nemejou pod vodou ?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HENNYVILLE: Líná Moody to v tom případě radši umyje, než se s tím škrábat nožíkem :D. Každej žampion zvlášť, to by mi asi jeblo.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MOODYCAT: oskrabat nozikem nebo otrit vlhkym hadrikem, tak jak pise.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    WITTGENSTEIN: No, ale třeba žampiony, co si přineseš z obchodu, bývají od hlíny, každej minimálně trochu. Co s tím?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DANKLAR: A přitom je to pravda. Houby se nemyjí. Jen se v lese nožem oškrábou, od hlíny, jehličí a tak. A doma maximálně ještě otřou vlhkým hadříkem. Nechat je nacucat vodou je poněkud kontraproduktivní.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Tak ze se nemejou houby jsem jeste neslysel. To musi byt dobrota, spinava houba teda. Dobrou chut.
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    JOHNNY_BOSCO: Zdarec, sorec za zpozdeni, ale sem znalec! Zadnej pulec, ale mistr rymu borec, neni jidlo co bych nezmak, takzne nacinej mak! Otevri konzervu, zkontroluj si rezervu! Zacnem v klidu, nenazenem si rymu. Hovezi nakrajej na platky, budem ho zrat cely svatky. Pote ho obal do strouhanky, ale nepridavej lysohlavky! Napapej se dosyta, priste se naucime jelita. Pec
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    JOHNNY_BOSCO: Takze zas do bistra..hmm:/
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    DEVIL: Presne kurva tak.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BRUKEV: hele ja si mysim, ze vylozene zalezi na typu podniku, kde stejky delas a jakou mas kvalitu masa. v zazitkovy gastronomii je imho sous vide a pak gril/panev/flame torch, odlezis, nakrajis a dochutis nakonec
    pokud jedes nakej steak house, kde udelas 150 stejku za vecer, tak maso ochutis, flaknes na gril a otacis na griddle marks...
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    BRUKEV: Peprim a solim az po, otacim hodne, olejem jen potru. Nemam rad chut spalenyho pepre. :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HENNYVILLE: delam to vicemene stejne, tak dobry :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    HENNYVILLE: a to je to, co mě na debatách o steacích baví. Solit zásadně předem. Solit zásadně po úpravě. Dělat na oleji. Dělat na sucho. Otočit jen jednou. Otáčet libovolně. Já mám pravdu. Ne, já mám pravdu.
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    Co mam dneska uvarit? Mam tu jen hovezi v konzervach jeste z dob prohibice:-/
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    BRUKEV: Ja steaky otacim jak na kolotoci. Nerozeznal jsem zatim za tech par let zadnej rozdil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam