úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
DEVIL
---
---
10:58:31 15.7.2015
HOUMAN
: to ma hloubku!
87HIGHFLYER
---
---
9:31:25 15.7.2015
+4
HOUMAN
: tohle je zatim nejlepší
HOUMAN
---
---
1:49:27 15.7.2015
2 odpovědi
+6
Bramborec loupat jen kdyz venku pada krupec jinak jist a rano na lacno zapit syr piskem z pouste od reky kde kopyta sov sahaj az po mraky na nebe bez tebe lit tak jako jit nemit zrnko krasy u sebe nalit syta plnou pravdu
HOUMAN
---
---
1:46:20 15.7.2015
-3
87HIGHFLYER
: Sex ?
HENNYVILLE
---
---
1:15:45 15.7.2015
1 odpověď
+1
MOODYCAT
: pánvy!
JOHNNY_BOSCO
---
---
0:26:06 15.7.2015
Já brambory nejím tak neloupu.
MOODYCAT
---
---
23:59:42 14.7.2015
1 odpověď
-2
HENNYVILLE
: Ale musíš je nechat nejdřív prudce zatáhnout na pánvi.
LUCKAZ
---
---
22:20:21 14.7.2015
BRUKEV
: Jak kdy a jak na co:)
BRUKEV
---
---
19:13:58 14.7.2015
-2
87HIGHFLYER
: já tušil, že se najde rejpal. Ano, taky mi v některých jídlech ta slupka vadí. Ale překousnu to, bo to beru jako daň za to, že mám možnost sezonní odlišnosti v chuti. Nechtělo se mi nad anketou moc meditovat, proto jen dvě možnosti.
BRUKEV
---
---
19:11:41 14.7.2015
-6
SARGO
: ale dělá:)
87HIGHFLYER
---
---
19:11:38 14.7.2015
2 odpovědi
+3
BRUKEV
: trochu záleží co s nima chce člověk dělat...
SARGO
---
---
19:08:59 14.7.2015
1 odpověď
+3
BRUKEV
: Ts ts ts. Návodné tendenční možnosti odpovědí, to se přece v anketách nedělá! :-P
BRUKEV
---
---
19:03:54 14.7.2015
4 odpovědi
-4
Loupete nové brambory?
66 hlasy od 66 respondentů
Veřejně hlasovat
JOHNNY_BOSCO
---
---
17:47:43 14.7.2015
±0
Já kuře nejim.
RISINA
---
---
16:45:11 14.7.2015
+1
HENNYVILLE
: Copak vitamínů, ale toho tuku - proto se u nás kůže odjakživa dává tatínkovi :-))
HENNYVILLE
---
---
16:44:58 14.7.2015
1 odpověď
+1
MACHALIK
: ja sem zase slysel, ze na Ukrajine se ani neskubou. Prej sou pak vic stavnaty.
MACHALIK
---
---
16:42:07 14.7.2015
1 odpověď
+4
U nás doma se dycky loupalo. Nemuselo se pak mejt.
HENNYVILLE
---
---
16:39:27 14.7.2015
1 odpověď
+3
MACHALIK
: neni ve slupce nahodou nejvic vitaminu ?
MACHALIK
---
---
16:34:59 14.7.2015
1 odpověď
±0
Loupete někdo kuře?
HENNYVILLE
---
---
15:56:52 14.7.2015
Cca 80g/porce. Stejně jako když děláš rýže.
RISINA
---
---
15:50:42 14.7.2015
SOS - kolik bulguru se počítá na jednu porci? Chci ho udělat jako přílohu ke kuřeti na zelenině, jsme 4. Staří čtvrt kila, jako bych dělala třeba rýže?
HENNYVILLE
---
---
15:45:15 14.7.2015
Tady byl taky nekdo zvyklej omyvat maso a prisli jsme na to ze je to spatne. Zvyk je zelezna kosile.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam