• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    HOUMAN: tohle je zatim nejlepší
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    Bramborec loupat jen kdyz venku pada krupec jinak jist a rano na lacno zapit syr piskem z pouste od reky kde kopyta sov sahaj az po mraky na nebe bez tebe lit tak jako jit nemit zrnko krasy u sebe nalit syta plnou pravdu
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MOODYCAT: pánvy!
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    Já brambory nejím tak neloupu.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HENNYVILLE: Ale musíš je nechat nejdřív prudce zatáhnout na pánvi.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    BRUKEV: Jak kdy a jak na co:)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    87HIGHFLYER: já tušil, že se najde rejpal. Ano, taky mi v některých jídlech ta slupka vadí. Ale překousnu to, bo to beru jako daň za to, že mám možnost sezonní odlišnosti v chuti. Nechtělo se mi nad anketou moc meditovat, proto jen dvě možnosti.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SARGO: ale dělá:)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: trochu záleží co s nima chce člověk dělat...
    SARGO
    SARGO --- ---
    BRUKEV: Ts ts ts. Návodné tendenční možnosti odpovědí, to se přece v anketách nedělá! :-P
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---

    Loupete nové brambory?

    66 hlasy od 66 respondentů

      JOHNNY_BOSCO
      JOHNNY_BOSCO --- ---
      Já kuře nejim.
      RISINA
      RISINA --- ---
      HENNYVILLE: Copak vitamínů, ale toho tuku - proto se u nás kůže odjakživa dává tatínkovi :-))
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      MACHALIK: ja sem zase slysel, ze na Ukrajine se ani neskubou. Prej sou pak vic stavnaty.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      U nás doma se dycky loupalo. Nemuselo se pak mejt.
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      MACHALIK: neni ve slupce nahodou nejvic vitaminu ?
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Loupete někdo kuře?
      HENNYVILLE
      HENNYVILLE --- ---
      Cca 80g/porce. Stejně jako když děláš rýže.
      RISINA
      RISINA --- ---
      SOS - kolik bulguru se počítá na jednu porci? Chci ho udělat jako přílohu ke kuřeti na zelenině, jsme 4. Staří čtvrt kila, jako bych dělala třeba rýže?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam