• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    a dort se zavrhuje, zena mela ted 30tiny a mame doma 2 cely dorty od babicek :)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    AIJA: to je na to kvaseni? :) ja doufal jestli treba nema nekdo schovany nejaky netradicni recept na neco s merunkama .. co ja vim, treba nejaky peceny maso? strudl? apod .. na knedliky jich je moc, na marmeladu malo (tipuju tak 1 zavarovacka) ..
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    URPUTNIK: já meruňky nejím takže bych si ani žádný nevzal..
    AIJA
    AIJA --- ---
    URPUTNIK:
    Ano, cokoliv:-)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    dostal jsem dneska prepravku bio merunek z nejakyho sadu, ale pac byly sbirany ze zeme (tipuju), jsou nektery docela dost potluceny a nektery zacinaj plesnivet - ty vyhodim .. co se zbytkem? zavarit (tepelna uprava by mohla zabit ty pripadny plisne)? ovocny knedliky? zamrazit a casem sdelat na nejakej kolac/bublaninu? zkvasit? :)
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    E_D: Estrogen nepřidávat..
    E_D
    E_D --- ---
    GEGI: coleslaw - delam tenhle: http://www.topsecretrecipes.com/KFC-Cole-Copycat-Slaw.html
    jen jeste jedna vychytavka a to pouzit ocet s estragonem.
    GEGI
    GEGI --- ---
    ahoj, nemáte tip na něco dobrého ze zelí (hlávka, nedávno vyrostlo na zahrádce). spíš nějaký salát. Díky!
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    BRUKEV: Super, tak to je geniální tip, vezmu jednu i pro sebe :-) díky moc oběma.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DAWIDOS: rozhodně ZUZKAOU:

    Nenech se mýlit tím, že to není lesklý papír se spoustou "vystajlovaných" fotek. Tahle kniha je italské musthave.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DAWIDOS: jasně Marcella Hazan.

    Klasická italská kuchyně Hazan, Marcella; Kretschmann, Karin od 229 Kč - Heureka.cz
    http://knihy.heureka.cz/klasicka-italska-kuchyne-hazan-marcella-kretschmann-karin/
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Dokázal by někdo poradit dobrou italskou kuchařku jako dárek pro kamarádku? Je na trhu něco takového?
    HOUMEN
    HOUMEN --- ---
    JOHNNY_BOSCO: Priprava byt jednoducha, zaby nastrouhame na struhadle, zbavime dusi, ktere vypustime, aby se mohly znova vtelit a vratit se jako rajcata na kecup. Pak pridame trochu slastne majonezi, takove po ktere ptaci spivaji a lasice delaji kotrmelce do kopcu hor kde davny predkove tvorili nasi budoucnost, byt nevedoma nenasla cestu do naseho nevedomi a mi z cesty sesli uz dyl snad, narodi se mi had, dam mu jmeno jmen, celou noc oslavi kmen,...ach odpust mi tento odklon, vzdyt jen zaby si chtel uvariti, tedy jednej podle sveho citu a jidlo bude byt smet smrti prach driv nez nas hlad umacka nas v krach...
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    HOUMEN: Dal bych si. Ale recept neznám.
    HOUMEN
    HOUMEN --- ---
    JOHNNY_BOSCO: Co takhle zabi specialita ?
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    Neco k uvaření?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    HENNYVILLE: Grammar nazi antifa squad? :)
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    ZUZKAOU: chapu, tim lip :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BEBEBE: hele našlo se velmi ochotné ID, co mi ho koupilo v Makru a v pondělí si pro něj zajedu. 3l za 90 Kč 6% bílého octa - Vom Fassí by mi bylo líto lít do okurek.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    ZUZKAOU: Co nechat si natočit ve Vom Fass?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam