HENNYVILLE: tak nejde. Je třeba připravit více steaků, at získám odhad, co který kus masa potřebuje co do času, atd.
Zatím jsem spíš zkoušel techniky, které se povalují po netu.
Maso máznutý olejem na suché pánvi. Maso na pánvi stříknuté olejem. Maso solený, pepřený předem. Maso solený, pepřený po sundání z pánve, atd.
Tenké maso, skirt, nebyl problém. Šup na pánev, otočit, pohoda. Rump taky bez problémů. Zato roštěnec díky prorostlosti musím vychytat. Osmažen jednou až moc do krvava, což zas tak nevadilo, jen ta mastnota se nestačila chutně propéct a byla tvrdá. Někdo dává dojet do teplé trouby, někdo do mikrovlnky, já na to byl líný, tak sežral i tak:) Ale prostě potřebuju ještě pár desítek kusů, at si vyhraju s tím, aby bylo well done, aby bylo krvavější, prostě mít v oku, kolik minut který kus potřebuje.
Ad výše uvedené postupy, nevidím moc rozdíl v suché pánvi versus pánev stříklá olejem.