diky vsem!
BONEMINA: to by pribuzenstvo neocenilo :(, ale vnuklo mi to napad na domaci pastu. Dostala jsem nedavno strojek a jeste ho nevyzkousela, tak mozna nejake kombo spenatove, safranove, k tomu pesto, to by mohlo byt pekny a dobry.
TRISSIE: to by mohl byt dobry protipol k tune cukrovi, mrknu na nejake recepty, diky!
PETATA: kdyz ja ten pecenej caj moc nechapu, resp. nikdy jsem ho nemela - to se proste zaleje horkou vodou jako caj a je to sladky a plavou v tom kousky ovoce?
PETATA:
FUNTL: s ruznyma likerama mam problem, ze je to proste furt jenom primarne sladky :). Na druhou stranu, babicky uz nemam, ale zenska cast rodiny je alkoholu naklonena, mozna by je ot mohlo potesit. Nemate nejaky povedeny recept?
BEBERA:
REONA:
ALDEMIK: ja bych je urcite do tech specialnich kokotek nedavala, take tam nadseni z nadoby pada :). Rikala jsem si, ze je to takovy chlapsky darek, pro pribuzne z Moravy jak delane, ale moc se mi do toho nechce, protoze zkusit se to moc neda, nema smysl to delat z male davky. Ale mozna se prece jenom hecnu.
No a domaci jehneci tomu musi dat uplne jinej level, to verim.