• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: Jo a s nakrájenou paprikou.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GUDRUN: Já to dělám s treskou, filé by to asi sneslo také. Jen osolit, okořenit kořením na ryby a zapéct v pekáčku s rajčaty a bazalkou.
    K tomu omáčka z rajčat, cibule, česneku a oregána (na olivovém oleji). Rýže je k tomu nejlepší volba :-)

    QUANTI
    QUANTI --- ---
    GUDRUN: mě právě taky ne, ale chutnalo mi to, jsou to takový ingredience, co si s tím mraženým filé fakt sednou a není to ani cítit rybou.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    QUANTI: brusinky tu mam... je to fakt dobry? nic spatnyho tam neni a silene to nezni, jen by me to fakt nenapadlo :-D (navic mam vsechno doma... )
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    GUDRUN: hele, nevím, jestli mě s tím nepošleš do háje, je to taková trochu Babicárna, ale dělala jsem to několikrát a na mražený filé mi to přišlo jako ideální zpracování. http://www.ceskahospodynka.cz/recept.jsp?id=3315
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemate nejakej tip na dobry zapeceny file? nic jinyho me s tim balikem, co je v mrazaku, nenapada. Surovina neni idealni, ale proste je a chci ji nejak spotrebovat. Nejlepe aby se to dalo ohrivat. Zapejkam normalne jen slehanejma vajickama, max s trochou smetany, a to mi k tomu nejak nejde.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak jak to nějak s Milušem a Mírou šlo dolů, finále bylo slušné. Ještě mohli ukázat Vaňka v backstage :)
    GRETHA
    GRETHA --- ---
    KASUMI: ten jsem pekla v pondělí .... je vybornej :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MIST: udelam jogurtovy kolac z pradobrot :)
    MIST
    MIST --- ---
    KASUMI: ja delala nedavno ze stejneho duvodu cherry crumble, tim bys cast mohla zpotrebovat.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DIVER: to asi ne.. spis ten kolac :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    REONA: ah, diky
    REONA
    REONA --- ---
    KASUMI: Dají se namixovat do smoothies, ale mrkni na odpovědi k tomuto postu, z čerstvých to bude ještě lepší než z mražených
    [ VVENDY @ CUKRÁRNA aneb DORTY..peču..pečeš..pečeme..oni pečou.. ]
    DIVER
    DIVER --- ---
    KASUMI: co z toho udelat treba trešnovou dřeň a zamrazit? já to teď dělal s jahodama, co mi přebývaly. a asi to začnu dělat cíleně... :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    nejaky recept na dobrou bublaninu prosim? zbylo mi jeste asi kilo dve tresni.. uz to nikdo nechce jist :) nemam rada suchy kynuty buchty.. chtelo by to neco trochu jinyho..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALONSY: Nejblizsi, ktere mi fakt vyhovovalo, jsem nasla az u Bohemky
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Je nějaké ořené řeznictví kolem Nám. Bratří Synků?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    DIVER: hele jsou jen utfg, madarskou kuchyni jsem jedla casto, ale tuhle polivku si nepamatuju

    Hungarian Food Recipes: Zöldborsó Leves (Hungarian Pea Soup)
    http://hungarianfoodrecipes.blogspot.cz/2009/11/zoldborso-leves-hungarian-pea-soup.html
    Hungarian Sweet Green Pea Soup with Dumplings — Zold Borsóleves | Kitcheninspirations
    https://kitcheninspirations.wordpress.com/2012/08/02/hungarian-sweet-pea-soup-with-dumplings/
    DIVER
    DIVER --- ---
    GUDRUN: jo jo jo! :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    DIVER: našel jsem akorát takovejhle recept

    Magyar Zöldborsó Leves Nokedlival - HUNGARIAN PEA SOUP by Helen's Hungarian Heritage Recipes TM ©
    https://www.youtube.com/watch?v=lVRnP0eMURA

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam