úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
BRUKEV
---
---
10:13:02 17.6.2016
+1
Tak jak to nějak s Milušem a Mírou šlo dolů, finále bylo slušné. Ještě mohli ukázat Vaňka v backstage :)
GRETHA
---
---
20:26:15 16.6.2016
1 odpověď
KASUMI
: ten jsem pekla v pondělí .... je vybornej :)
KASUMI
---
---
17:01:00 16.6.2016
1 odpověď
+2
MIST
: udelam jogurtovy kolac z pradobrot :)
MIST
---
---
16:53:00 16.6.2016
1 odpověď
+1
KASUMI
: ja delala nedavno ze stejneho duvodu cherry crumble, tim bys cast mohla zpotrebovat.
KASUMI
---
---
14:46:33 16.6.2016
DIVER
: to asi ne.. spis ten kolac :)
KASUMI
---
---
14:46:24 16.6.2016
REONA
: ah, diky
REONA
---
---
14:36:46 16.6.2016
1 odpověď
KASUMI
: Dají se namixovat do smoothies, ale mrkni na odpovědi k tomuto postu, z čerstvých to bude ještě lepší než z mražených
[ VVENDY @ CUKRÁRNA aneb DORTY..peču..pečeš..pečeme..oni pečou.. ]
DIVER
---
---
14:31:23 16.6.2016
1 odpověď
KASUMI
: co z toho udelat treba trešnovou dřeň a zamrazit? já to teď dělal s jahodama, co mi přebývaly. a asi to začnu dělat cíleně... :)
KASUMI
---
---
14:28:19 16.6.2016
3 odpovědi
nejaky recept na dobrou bublaninu prosim? zbylo mi jeste asi kilo dve tresni.. uz to nikdo nechce jist :) nemam rada suchy kynuty buchty.. chtelo by to neco trochu jinyho..
LUCIASHECK
---
---
12:44:37 16.6.2016
ALONSY
: Nejblizsi, ktere mi fakt vyhovovalo, jsem nasla az u Bohemky
ALONSY
---
---
1:53:13 16.6.2016
1 odpověď
Je nějaké ořené řeznictví kolem Nám. Bratří Synků?
GUDRUN
---
---
11:41:17 9.6.2016
+1
DIVER
: hele jsou jen utfg, madarskou kuchyni jsem jedla casto, ale tuhle polivku si nepamatuju
Hungarian Food Recipes: Zöldborsó Leves (Hungarian Pea Soup)
http://hungarianfoodrecipes.blogspot.cz/2009/11/zoldborso-leves-hungarian-pea-soup.html
Hungarian Sweet Green Pea Soup with Dumplings — Zold Borsóleves | Kitcheninspirations
https://kitcheninspirations.wordpress.com/2012/08/02/hungarian-sweet-pea-soup-with-dumplings/
DIVER
---
---
11:01:22 9.6.2016
1 odpověď
GUDRUN
: jo jo jo! :)
KAKIHARA
---
---
11:00:22 9.6.2016
DIVER
: našel jsem akorát takovejhle recept
Magyar Zöldborsó Leves Nokedlival - HUNGARIAN PEA SOUP by Helen's Hungarian Heritage Recipes TM ©
https://www.youtube.com/watch?v=lVRnP0eMURA
GUDRUN
---
---
11:00:06 9.6.2016
1 odpověď
DIVER
: polivka ze zelenyho hrasku :-) chces nejakej madarskej recept na ni?
DIVER
---
---
10:55:21 9.6.2016
2 odpovědi
narazil jsem před pár dny na FB nebo na nyxu (už nevim) na tuhle madarskou polivku: zöldborsó leves.
ale strejda google mi nedává žádný smysluplný nápovědy. anebo jen v maďarštině :)
nevíte, co to je a jestli je to dobrý?
PEPITO
---
---
10:52:34 9.6.2016
+1
GUDRUN
: Jden z receptů, blížící se původnímu yucatánskému, je:
1 kg vepřové kousky
200 g Achiote pasty
3 kyselé pomeranče (nebo normální pomeranč a vinný ocet)
nové koření
2 červené cibule
2 listy banánu
1 habanero (paprička)
Sůl podle chuti
podívej se i na manana.cz
Všechno jsou běžné suroviny, papriku nahradíš nějakou pálivkou. Jen achiote musíš sehnat - pasta je dostupná na netu třeba
http://www.hot-shop.cz/...i_smesy-el_yucateco_achiote_pasta_100g-942523579-231631218-korenici_smesi/
MILHAUZ
---
---
0:35:24 9.6.2016
MILHAUZ
: a kdyz ne sojovku, tak aspon rybi omacku
MILHAUZ
---
---
0:35:05 9.6.2016
1 odpověď
PEPITO
: ad sojova omacka - jako bys neznal kenji-lopeze, ten ji rve kam muze
GUDRUN
---
---
18:46:35 8.6.2016
1 odpověď
PEPITO
: mel bys nejaky vic origos recept pouzitelny pro nase podminky? dik
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam