GEISHA:
ja robievam takto:
kozí syr, grilovaný baklažán s tymiánom, sušené paradajky
kozí syr, cvikla (uvarená, pokrájaná na plátky, chvíľu marinovaná vo vínnom octe), skaramelizovaná červená cibuľka (trstinový cukor, balsamico)
tapenáda z čiernych olív (olivy, kapary, sardely, cesnak, citrón)
nátierka z údeného tofu a sušených paradajok s cesnakom a chilli
nátierka z údeného pstruha (filetovaného, alebo hocakej údenej ryby) s mascarpone/bánoveckou nátierkou, dijonskou horčicou a kôprom
nátierka zo zeleného hrášku s mätou
bruschetta alla putanesca - paradajky, kapary, čierne olivy, sardelky, cesnak, bazalka
bruschetta s restovanými šampiňónmi s cesnakom a petržlenovou vňaťou
bruschetta s pečenými paprikami
bruschetta so zelenou špargľou a parmezánom
"bruschetta" potretá maslom, s praženicou, avokádom, paradajkou, červenou cibuľkou (ja sa chystám na minijednohubky s avokádom a prepeličím volským okom .)
sladké - bruschetta s jahodami marinovanými v balsamicu, trstinovom cukre a čiernom korení - s mascarpone, s kozím syrom
niektoré nie sú posh, ale chutia všetky .)