úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
9:06:52 14.11.2017
QUANTI
: to záleží na teplotě a času. ten recept je na karé/kotletu bez kosti,tedy ještě libovější maso.
Jinak se z toho pochopitelně dá udělat libovolná minutková úprava - ať už steak nebo stir fry.
QUANTI
---
---
8:55:42 14.11.2017
DAVE_PAGE
: ok :) ale běžnému kuchaři bych asi doporučila spíš to dušení...
DAVE_PAGE
---
---
8:49:01 14.11.2017
1 odpověď
+1
QUANTI
: Chce to trosku pece :) pouzivam peceni pri nizke teplote (jako v clanku). A jeste pred pecenim nakladam maso na cca 12 hodin do solneho roztoku (viz. technika equilibrium brining). Oboje uspesne pomaha to maso nevysusit.
QUANTI
---
---
8:37:25 14.11.2017
1 odpověď
DAVE_PAGE
: ale pečeni. Kýta se na pečení nehodí, udusila bych ji s mrkví, jak už tu padlo.
TRISSIE
---
---
8:28:41 14.11.2017
1 odpověď
LADY_MYSKA
: jak už padlo, to vepřové v mrkvi, nebo taky u dětí letí vepřová na paprice.
ANNNA
---
---
8:22:46 14.11.2017
LADY_MYSKA
:
U nás i u dětí se osvědčil tenhle recept se sušenými rajčaty:
https://www.recepty.cz/recept/veprova-kyta-se-susenymi-rajcaty-145338
DAVE_PAGE
---
---
7:13:29 14.11.2017
1 odpověď
QUANTI
: tak cely ten recept se toci kolem toho, jak to upect a nevysusit.
QUANTI
---
---
7:02:51 14.11.2017
2 odpovědi
-1
ZUZKAOU
: ale péct kýtu? To bude strašně suché, ne?
ZUZKAOU
---
---
23:45:34 13.11.2017
1 odpověď
LADY_MYSKA
: upeč, třeba s tymiánem a k tomu přílohu dle libosti (rejže, brambory, zeleninové pyré, pečená zelenina)
postupuj podle tohohle receptu
https://www.kucharkaprodceru.cz/veprova-pecene-recept/
LADY_MYSKA
---
---
23:31:17 13.11.2017
4 odpovědi
Co z veprove kyty? Mel by to byt obed i pro dite
GALE
---
---
20:39:51 13.11.2017
+1
TOOMIX
: Tatarku nevedu, ale tohle je moje klasická letní snídaně.
JAJITA
---
---
17:09:04 13.11.2017
1 odpověď
+2
TOOMIX
: to není prasácké, to je výborné!
jo, ještě trochu pepře ;)
TOOMIX
---
---
13:40:41 13.11.2017
3 odpovědi
+4
MONROE
: mám rád takový prasácký - pomazánkový máslo, na to dvě kolečka rajčete, na to trochu tatarky a čerstvou cibuli
VENIKA
---
---
22:49:43 8.11.2017
MUTHA
: houbovou omacku k nim delam ja, je to dobry!
MIST
---
---
21:55:15 8.11.2017
TRISSIE
: rajskou
LORAIN
---
---
21:06:57 8.11.2017
TRISSIE
: tipuju, že by to mohlo být dobré s opraženou pancettou nebo libovou slaninou a rajčaty.
Já mám teď v plánu obyčejné bramborové s dýní a šalvějí.
ANNNA
---
---
20:42:48 8.11.2017
TRISSIE
: Mě napadá oblíbená sýrová omáčka s kuřecími nudličkami...
OLKA
---
---
20:34:27 8.11.2017
TRISSIE
: Dělala jsem je minule k uzenému masu, a byly velmi jemné, skoro až sladké. Určitě by se daly jíst i se špenátem, nebo něčím podobně výrazným.
TOOMIX
---
---
20:25:12 8.11.2017
TRISSIE
: dýňové pyré. Noky jako takové nebudou tak výrazné
ANABEL_LEE
---
---
20:20:55 8.11.2017
TRISSIE
: ja je delala i misto normalnich bramborovych knedliku, jen jsem do nich k tem ceskym jidlum nedavala parmezan. Myslim, ze jdou k drubezi i veprovemu, ale nejsem zadny knedlikovy specialista.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam