• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NECRO_BUTCHER: Dostala jsem to vcera...
    Byla k tomu i vakuovacka od guzzanti myslim
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    KASUMI: hledám vakuovačku - k tomuto zařízení asi nezbytnou :-) - máš nějaké zkušenosti/tipy pls?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    STARDAY: Nasi to uz pakrat pouzili a jsou nadseni
    Se divim, ze mi to davaji
    :))))

    STARDAY
    STARDAY --- ---
    KASUMI: Vsechno nej a rychle prvni recenzi :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    STARDAY: Hahaha
    Mam zitra narozeniny a toto jsem prave dostala :))))

    MOOONA
    MOOONA --- ---
    MIST: vcera vyzkouseno, vyborny! :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BRUKEV: Úplně v pohodě.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    Chana masala dle tohoto receptu
    Channa Masala Recipe | Serious Eats
    http://www.seriouseats.com/recipes/2016/04/channa-masala-recipe.html

    TATONKA
    TATONKA --- ---
    APRILMOUSE: díky za podrobný popis
    PETATA: hmm, tak do tohohle asi půjdu, dám pak vědět jak to dopadlo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    STARDAY: ja na ni teda taky uz par mesicu koukam...
    ale asi se bez dalsiho gadgetu obejdu..
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    MUTHA: Ja mam s moji troubou spatnou zkusenost, co se tehle nizkych teplot tyka. Na babovky apod v pohode, ale pod 100 stupnu to tam docela kolisa.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MUTHA: jak v troube dosahnes konkretni teploty s jistou v tom vaku?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Dá se ještě ted v listopadu nakládat kysané zelí? Vždy jsme dělali během října, ani ted po obchodech nevidím ty předbalené pytle na krouhání. Co vím, tak lidi nakládaj i v listopadu, prosinci, ale prej hrozí, že hlávky jsou přemrzlé.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    LA_BETE: nice, tohle se mi líbí, vyzkouším!
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    UNCLE_JIMBO: já nedám dopustit na kefíírové
    (dělám to od oka, zhruba nějak takhle)

    Langoše s kefírem Recept - Milujivaření.cz
    http://www.milujivareni.cz/recepty/34996-langose-s-kefirem/
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s anovou? kdyz ted vyjde asi na 130 eur
    IKA
    IKA --- ---
    UNCLE_JIMBO: tento celkom fungoval.:)

    Langoše • recept • bonvivani.sk
    https://bonvivani.sk/recepty/langose
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    podělí se někdo o recept na "nejlepší" langoše? už mám na ně chuť strašně dlouho a recepty co jsem zkoušel dřív nebyly dokonalý...
    PETATA
    PETATA --- ---
    TATONKA: moje nejoblibenejsi uprava kralika je na salotkach a horcici
    Králík v hořčičné omáčce | Albert
    https://www.albert.cz/recepty/kralik-v-horcicne-omacce
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TATONKA: dělám králíka poměrně často, máme zdroj domácích ušáků. Nic světobornýho s ním nedělám, aby mi to s chutí snědly i děti, tak klasicky peču na česneku. (pokud je nás jen 3 strávníci, tak z něho nejdřív vyříznu ty hřbetní filátka, ty pak dělám jindy třeba ála čínu, pečené jsou poměrně suché a nikdo se o ně nepere) A aby byl opravdu měkký, tak ho většinou peču nadvakrát - večer si ho předpeču tak hodinu a půl a druhý den před obědem dorazím hodinku. Jen to solím, pepřím, pomažu česnekem, když mám tak posypu nakrájenou slaninou, jemně podleju. Přílohu nejradši štouchané brambory, nebo když mám uvařené kroupy v mražáku, tak dělám nastavované brambory s kroupama.
    A rozhodně doporučuju pak obranou kostru vyvařit s kořenovou zeleninou, pečený králičí vývar považuju za naprostou delikatesu :) Tolik kuchař/laik/praktik :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam