RUTHLESS: u me je to zatim pokus omyl :)
vodu jsem dolivala jednou, pac se odparila trochu, zmenilo to teplotu o 1-2 stupne na chvili, jislo jsem prezila
s kuretem zatim moc neriskuju a davam vyssi teploty..
cas beru tak nejak od oka (jakoze kdyz mi to rekne 1-3 hodiny, tak dam jedno treba na 1, druhou tam necham o pul hodky dyl a tak. .a zkousim, co to udela)
zatim nejvic jsem se vyblbla s vajickama :D
ale pac kupuju bio, stal me jeden vikend souvidovanych vajec asi 200kc :D
maso si balickuju treba den dva dopredu
uvareny tam mam ted jedno od nedele a premyslim, jestli si na nej zitra troufnu na veceri.. :D
kure..
tuk tekuty moc nedavam, pac by mi to pak neslo vakuovat.. a maslo nemuzu moc jist
ale trochu tam dam
bavi me, jak je to maso pak neuveritelne stavnaty
z kurete s kosti jsem mela trochu vitr, prvni kure.. bylo to ne ruzovy.. ale hodne kuretovy.. tak jsem to jeste umrtvila na panvi :D zatim ted zkousim jen prsa a to je BOZI
taky jsem uz delala steak... povedl se mi skoro well done (omylem samozrejme), ale i presto byl uzasnej..
o vikendu chci zkusit nejakou zeleninu
mam tu i recepty na ruzny one pot jidla, ale tam je hodne tekutiny, tze musim koupit zaviraci sacky, co snesou teplotu a jsou ok, abych mohla zkusit metodu odstraneni vzduchu ve vode..
bavi me na tom dost to experimentovani a moznosti..
hraj si s tim :)