• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOODYCAT:
    Tak si sejra osol:-) a přidej třeba nějaké oblíbené koření a bylinky. TEBOU oblíbené:-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    AIJA: To zas ale hnusne chutna :D. Potrebuju z toho koziho syra vytvorit plnohodnotnou veceri.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOODYCAT:
    Aha, tak to si sněz jen tak samotný:-D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUCIASHECK: Nejim divny kombinace slany-sladky, kusy masa s kostma (vcetne celejch ryb typu pstruh), suseny rajcata, vnitrnosti, cizrnu, tvaruzky a jiny smradlavy syry :D.
    Zminene veci snim v sebeobrane nebo na navsteve, ale abych si to dobrovolne uvarila a musela to snist, to ne.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: Nechces nam dat seznam toho, co nejis, pro budouci pouziti? :-D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUCIASHECK: Ja jsem desne vybirava :D. Potrebuju, aby to bylo slany, tj zadny ovoce. A nesnasim suseny rajcata :D.
    Asi k tomu dam papriku a vlasaky.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOODYCAT: Piniovy orechy nebo vlasaky, pomerance, broskve, granatovy jabko, maracuja, suseny rajcata, balzamikovej ocet, arasidovej olej, ...
    MIST
    MIST --- ---
    MOODYCAT: orechy a nejake ovoce (pomeranc nebo hruska, jablko, jahody, maliny, hrozinky), pripadne cervenou cibuli a balsamickou redukci nebo citronovou zalivku.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Mam doma spenat a kozi syr. Chci si udelat salat, ale co se k nemu hodi jeste? Nechci cervenou repu ani med. A zalivka?
    PETATA
    PETATA --- ---
    TERA79: az ti priste otevre dalsi konzervu, tak posilam dalsi tipy :)
    muj velmi oblibeny salat

    Cizrnový salát | Apetitonline.cz
    http://www.apetitonline.cz/recepty/116-cizrnovy-salat.html

    Dýňové kari s cizrnou | Albert
    https://www.albert.cz/recepty/dynove-kari-s-cizrnou
    MORPED
    MORPED --- ---
    ANNNA: taky tak!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MORPED: Tohle (s živočišnou smetanou...) máme doma ve stálé nabídce ;)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Díky všem!
    MORPED
    MORPED --- ---
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    TERA79: Vůbec nepotřebuješ namáčet. Zkus se ale raději podívat po nějakém receptu, kde používají cizrnu z konzervy. Ten z toho suchého se dělá víceméně z tvrdé cizrny, tak aby se ti to povedlo... Jinak já falafel miluju :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TERA79: Je to lepší dělat jako kuličky imho...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    RUTHLESS: Našla jsem recept a všechno mám doma!
    Akorát musím vynechat pálivé, to neradi. Je to takový alias karbanátek. Zkusím to, vřelý dík. Ještě dotaz, v receptu píší namočit na 20h, moje cizrna je vapeur, obyčejně ji buď mixujeme rovnou, nebo krátce vaříme, nemusím namáčet, že?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TERA79: do pity a salat k tomu a ze zakysanky nejakej dip (bylinka, palivy...). To je celkem tvurci vecere, to by mohlo projit.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    RUTHLESS: Jů! Co mi ukázal google vypadá zajímavě, možná by mi to mohlo i projít
    Nějaké vytuněné osvědčené doporučení s ohledem na mé 2/3 bych vyloudila. Předem děkuji!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TERA79: falafel a zamrazit pro nekoho, kdo to oceni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam