DIVER: Inu tedy :o), na dve porce potrebujes mensi dyni hokaido,radne umyjes, seriznes "bubaka a stopku" a dyni pricne rozriznes na pul.Radne vydlabes a posadis na plech vylozeny pecicim papirem. Na panvicce na oliv oleji orestujes na drobno nakrajenou cibulku a cesnek,zaklad osolis a opepris,pridas chilli papricku dle chuti a mlete maso (mam nejradeji smes hovezi a veprove,ale stejne ti poslouzi jednodruhove,jen se primlouvam za co nejlepsi kvalitu), restujes a vareckou rozbijis tvorici se hrudky. Nechas prochladnout, vmichas strouhany cedar nebo goudu,proste chutove plny syr,das ho primerene. Ochutnas,napln musi byt chtove vyrazna. Primerene posolis vnitrek a okraje dyne,naplnis smesi,stlacis a ev.jeste doplnis, zalijes slehackou po okraj a navrch zasypes syrem. Vlozis do vyhrate trouby na 180 st.a zvolna peces dokud dyne nezmekne. Tot vse :o). Dobre se k tomu hodi salat z varene cervene repy nakrajene na drobne kosticky,dochucene jabl.octem,soli peprem a trochou kysane smetany.