úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
AIJA
---
---
10:16:48 29.1.2019
3 odpovědi
Tak jsem od předvánoc postupně rabovala mrazák, abych ho mohla odmrazit a umýt. Našla jsem tam tři! králíky. Toho posledního nějak nevím jak. Měli jsme na smetaně s knedlíkem, na slanině a cibuli s bramborama a pak s kaší...A dál? Máte někdo něco králičího zajímavého?
JAJITA
---
---
10:42:58 25.1.2019
+1
díky za tipy, přidala jsem ji do perkeltu k masu
a ano, brzy koupím další :)
AIJA
---
---
10:24:31 25.1.2019
+2
JAJITA
:
Anebo jen opražit na másle a pak dát do salátu...jakéhokoliv.
Hele, a máš tý hlívy opravdu dost? Takových nápadů...to budeš muset ještě přikoupit:-)
BLANCHE1
---
---
9:49:48 25.1.2019
±0
JAJITA
: Vyborna je taky udelana na zpusob drstkove polevky, udelat proste jako drstkovou, jen misto drstek pouzit nakrajenou hlivu.
APRILMOUSE
---
---
7:49:37 25.1.2019
+1
JAJITA
: delam i rychlovku na masle s kminem jen tak opect :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:19:32 24.1.2019
JAJITA
:
https://paleosnadno.cz/recept/hlivove-skvarky/
ADELHAIDA
---
---
17:18:54 24.1.2019
+1
JAJITA
: Já mám moc ráda hlívu na slanině a víně. Když se slanina na pánvi trochu vypeče, přidáš muškátový oříšek, bílý pepř, pak trochu orestuješ hlívu a nakonec přileješ bílé aromatičtější víno. Dobrý je to s bagetou, nebo třeba s těstovinama.
JAJITA
---
---
16:56:03 24.1.2019
+1
87HIGHFLYER
: ehm, proč mě to nenapadlo samotnou?
díky moc ;)
87HIGHFLYER
---
---
16:47:58 24.1.2019
1 odpověď
+1
JAJITA
: guláš, stir fry do číny, fake paštika, "trhaná" jako náplň do nějaký placky / housky / rohlíku.
JAJITA
---
---
15:56:48 24.1.2019
6 odpovědí
mohla bych od vás dostat tip, co s hlívou?
zcela konzervativně z ní vařím jen polívku, na kterou ale nemám chuť a krabička s ní v lednici za pár dní umře :)
díky
ANABEL_LEE
---
---
10:44:57 24.1.2019
ADELHAIDA
: rika se tomu čons .)
EDERA
---
---
21:23:43 22.1.2019
+1
GUDRUN
: Tak holt počkej na sezonu - z čerstvých fazolek a rajčat to půjde taky.:-D
GUDRUN
---
---
21:20:49 22.1.2019
1 odpověď
EDERA
: dneska spácháno, bezva, dobrý to je. jen to je na mě moc obalový jídlo, plechovka od rajčat a pytlík od fazolek, ale sem tam jako rychlovku to dáme.
BARA_ONLY_ONE
---
---
21:12:09 20.1.2019
DEVIL
: No já právě myslím po otevření balení :-))
DEVIL
---
---
20:48:59 20.1.2019
1 odpověď
BARA_ONLY_ONE
: Pokud je ve vakuu tak ji bude v lednici fajn. Pred kozumaci dat ven do pokojovy teploty a po otevreni baleni co nejdriv snist jinak ti to poreze dasne..
BARA_ONLY_ONE
---
---
18:10:21 20.1.2019
1 odpověď
Můžete mi poradit, jak správně skladovat nakrájenou šunku jamon serrano, aby vydržela co nejdéle? Jakou má tak asi trvanlivost? Koupená již nakrájená, vakuově balená. Díky moc
EDERA
---
---
12:31:48 20.1.2019
+1
GUDRUN
: S basmati rýží.
GUDRUN
---
---
12:22:44 20.1.2019
1 odpověď
EDERA
: jíte to s pečivem nebo jak?
87HIGHFLYER
---
---
9:32:56 20.1.2019
+1
ADELHAIDA
: plus se někdy i na sucho praží
VESPER_INDIGO
---
---
9:22:03 20.1.2019
ADELHAIDA
: reporting the same.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam