• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    nebo treba cervena cocka s cerstvym spenatem a k tomu jen osmahnuty maso. taky ve vysledku chvilka prace.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ANNIKA: dlouze peceny masa s bramborovou kasi ci s bramborama z trouby (na platky ci hranolky).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANNIKA: nakrájet cibuli, papriku, brambory (rané i se šlupkou), olej, na to položit kuřecí stehna, osolit, posypat libovolným kořením, navrch trochu másla a šup do trouby. Suma sumárum cca 10 minut, pokud se neloupou brambory a jen se krájí
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Jaké jsou vaše nejoblíbenější recepty s minimem práce?

    O dobu pečení/vaření/dušení apod. mi nejde, na to čas je, ale te aktivní práce na tom teď nechat moc nemůžu. A jsme doma denně všichni, takže denně/obden vařím minimálně oběd a už mi těžce dochází nápady...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ISCH: ale jinak těsto na langoše můžeš v klidu zamrazit a příště z nich třeba na sucho udělat placky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ISCH: DAYSIR: takhle pravidelně nabízí ruské polívky :-D
    ISCH
    ISCH --- ---
    Jdu sem drze požádat o hlasy pro založení - po akci langoše jsem zjistila, že prostě neumím vařit pro jednoho a myslím, že nás bude více, takže bych ráda rozjela nějaké "sdílení přebytků".

    [ ISCH @ nyx :: kluby :: hobby, sport ]
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KOCHANSKA_CH: taky nejsem doma, 1)!
    2) kdykoliv okolí tvrdilo, že se houby dají sbírat kosou, já našla max. nějakou babku, mám tedy nárok kvůli slepotě :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JAJITA: Ne! Moji! Jsem dočasně v zámoří, nemohu houbařit a bydlím blíž. :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    GEISHA: pak ještě zbývá poslat ti moji adresu :D
    AIJA
    AIJA --- ---
    Chci udělat musaku, máte někdo oblíbenou variantu?
    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    Nápadů hafo, ale nech si i na zimu, to se budou hodit. My jsme už hub docela přejedení a sušené i mražené nechávám na Vánoce a později.
    Včera s rýžovými nudlemi a vietnamskou zeleninou:-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GEISHA: Delam z hub napr. napln do lasagni/raviol misto hoveziho ragu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GEISHA: teskním po vepřové na houbách, kterou jsem dělávala, když ještě tchýně byla pohyblivá a aktivní houbařka.
    a taky jsou dobrý v nádivce do kuřete.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    GEISHA: cerstvy houby na houbovyho kubu. ja mam teda rad kroupy, nekdo je nemusi. ale z cerstvejch hub je nejlepsi. jestli mas spoustu hub tak jich dej hodne, krup dej min a voni jak se to pece, pustej stavu a ty kroupy ji pohltej a je to pak moc dobry.
    FITH
    FITH --- ---
    GEISHA: Pod pecene kure spolu s kapii,cibuli a cesnekem.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    GEISHA: Na pizzu, nebo jako priloha ke steakum (s cuketou/lilkem a omackou ze zakladu demi-glace s trochou masla).
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ANDREJKA: med, zazvor
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: 03:45 - It's a marriage with the one of the most beautiful girls in the world! It's so good, you should do this, it is so simple, WHY, WHY, WHY I AM COOKING SO GOOD???!!!

    Classic Arancini Di Riso (Risotto Rice Balls) | Gennaro Contaldo
    https://www.youtube.com/watch?v=4lZ7y4FN3eM
    AIJA
    AIJA --- ---
    APRILMOUSE:
    Lasagne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam