úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
IDENTITY
---
---
17:30:21 9.10.2019
+8
BLANITCHKA
: K tomu, co píše
PRAASHEK
, bych doplnila, že to chutná mnohem líp, když je ta strouhanka lehce opražená nasucho, případně osmahnutá na trošce másla.
LILINKA6423
---
---
17:28:52 9.10.2019
+1
BLANITCHKA
: Viděla jsem nějaké video kde se plnilo kuřecí prso směsí parmazánu a panko strouhanky, pak obalit parmskou šunkou a upéct.
ONDRAT
---
---
17:24:31 9.10.2019
+2
BLANITCHKA
: Do štrůdlu.
PRAASHEK
---
---
17:19:29 9.10.2019
2 odpovědi
+1
BLANITCHKA
: normální strouhanku používám na vařený květák/brokolici
- uvařím květák/brokolici ve slané vodě
- dám na talíř
- posypu strouhankou
- poliju rozpuštěným máslem
BLANITCHKA
---
---
14:40:51 9.10.2019
6 odpovědí
V záchvatu kreativity jsem koupila panko strouhanku. Při vybalování mi došlo, že normální strouhanku použiju tak 2x za rok. Vlastně nesmažím. Máte tip, na jaký jídla by se dalo zpracovat?
JAJITA
---
---
19:30:17 7.10.2019
+1
ZUZKAOU
: to je takový ten výrobek, ne vyuzený kus boku
kdyby to byl domácí špek, tak jsem v klidu :)
ZUZKAOU
---
---
17:40:15 7.10.2019
1 odpověď
+1
JAJITA
: hele jestli je v lednici, tak se na něm nemá moc co kazit.
JAJITA
---
---
17:31:04 7.10.2019
GEISHA
: ok, díky, jsem si chtěla na někdy příště ušetřit práci s cibulí :D
JAJITA
---
---
17:20:51 7.10.2019
1 odpověď
lama dotaz
půlkulový vzorek valašského špeku, expir do 12.10.
když ho zpracuju na pánvi s cibulí, bude se to dát zamrazit a použít někdy na nějaký základ?
dík ;)
SMOKY
---
---
11:30:17 7.10.2019
+2
Dolmades , skvělá věc
https://philosokitchen.com/dolmades-recipe-greek-stuffed/
RUTHLESS
---
---
10:11:40 7.10.2019
+1
RUTHLESS
: S varenym bramborem s libeckem :-)
RUTHLESS
---
---
10:11:23 7.10.2019
1 odpověď
POHODAVOLE
: Mama s tetou dělají dvě varianty. První je mletý maso a druhy je ryze. Predvarena trochu. Ony upřímně neumí tak úplně používat “orientální kořeni”, ale todle jim jde fakt skvěle. Dělej to podle pocitu do libanonské/arabské chuti a nemůže to byt špatné. Fakt to mám moc rad.
POHODAVOLE
---
---
9:54:00 7.10.2019
TRISSIE
: mohl by :)
TRISSIE
---
---
9:53:27 7.10.2019
1 odpověď
POHODAVOLE
: nakonec jsem se k nim neodhodlala :-(
ale třeba se podělí
RUTHLESS
?
POHODAVOLE
---
---
9:52:13 7.10.2019
2 odpovědi
TRISSIE
: muzes prosim nahodit, cim jsi naplnila? Nikdy jsem nedelal a listi je to jediny, co nam zbylo :)
Diky!
RUTHLESS
---
---
9:17:35 7.10.2019
1 odpověď
+2
TRISSIE
: Rveme to dvakrat rocne na chatě a musím říct, ze se toho muzu pokazdy uzrat. Něco jako Kuba na Vánoce. Jednou za rok podle ročního období a proste dokonalý jídlo
ZUZKAOU
---
---
16:07:28 6.10.2019
TRISSIE
: můžeš orvat révu, ale kdybys ji rvala na jaře, tak by byly jemnější.
TRISSIE
---
---
15:09:56 6.10.2019
3 odpovědi
+1
vinné listy na plněné vinné listy jsou nějaké speciální, nebo můžu jít normálně orvat (nestříkanou) révu na zahradu?
JAJITA
---
---
14:00:49 6.10.2019
SALVATOR
: ale to bys mohl býti průkopníkem :P
KEMENTARI
---
---
12:12:04 6.10.2019
87HIGHFLYER
: Za mě dobrý, ale já jsem člověk, kterej skutečně schopnej žrát kostku másla... Nebo sádlovou pomazánku lžičkou. :)
GEISHA
: Připaluje se to hodně?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam