úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
12:52:33 13.10.2019
+2
Dodatek k polentě.
Our 27 Best Polenta Recipes | Epicurious
https://www.epicurious.com/recipes-menus/15-different-ways-to-make-very-versatile-polenta-gallery
MEANKITTY11
---
---
3:57:56 10.10.2019
ono se dá v panku obalit a upéct to v troubě na plechu s papírem.
RUTHLESS
---
---
0:49:59 10.10.2019
Jen bych chtel říct, ze panko podle mě takhle fungovat nebude :-) na brokolici nebo květák nebo tak
ZUZKAOU
---
---
23:05:23 9.10.2019
+1
BLANITCHKA
: půl napůl s parmezánem na těstoviny, nebo na pečenou zeleninu.
Na vršek něčeho zapečeného.
Vrazit do mrazáku a vyndavat jen když holt chceš něco smažit a nebo posypat něčím křupavým.
BLANITCHKA
---
---
21:29:01 9.10.2019
+1
JAJITA
: Ve větším supermarketu COOP :)
JAJITA
---
---
20:59:47 9.10.2019
1 odpověď
BLANITCHKA
: kde jsi ji prosím koupila?
IDENTITY
---
---
18:29:07 9.10.2019
+1
BONEMINA
: Tak opečená strouhanka za hubených let nahrazovala oříškovou chuť.
BONEMINA
---
---
18:05:27 9.10.2019
1 odpověď
+1
PRAASHEK
: Nasucho opražená strouhanka, s cukrem a špetkou skořice, je taky skvělé sypání na ovocné knedlíky. Taky to chce polít máslem. Asi jde o nějaký pozůstatek nedostatkového vaření, ale u nás doma je to jeden z nejoblíbenějších způsobů, jak jíst knedle.
IDENTITY
---
---
17:30:21 9.10.2019
+8
BLANITCHKA
: K tomu, co píše
PRAASHEK
, bych doplnila, že to chutná mnohem líp, když je ta strouhanka lehce opražená nasucho, případně osmahnutá na trošce másla.
LILINKA6423
---
---
17:28:52 9.10.2019
+1
BLANITCHKA
: Viděla jsem nějaké video kde se plnilo kuřecí prso směsí parmazánu a panko strouhanky, pak obalit parmskou šunkou a upéct.
ONDRAT
---
---
17:24:31 9.10.2019
+2
BLANITCHKA
: Do štrůdlu.
PRAASHEK
---
---
17:19:29 9.10.2019
2 odpovědi
+1
BLANITCHKA
: normální strouhanku používám na vařený květák/brokolici
- uvařím květák/brokolici ve slané vodě
- dám na talíř
- posypu strouhankou
- poliju rozpuštěným máslem
BLANITCHKA
---
---
14:40:51 9.10.2019
6 odpovědí
V záchvatu kreativity jsem koupila panko strouhanku. Při vybalování mi došlo, že normální strouhanku použiju tak 2x za rok. Vlastně nesmažím. Máte tip, na jaký jídla by se dalo zpracovat?
JAJITA
---
---
19:30:17 7.10.2019
+1
ZUZKAOU
: to je takový ten výrobek, ne vyuzený kus boku
kdyby to byl domácí špek, tak jsem v klidu :)
ZUZKAOU
---
---
17:40:15 7.10.2019
1 odpověď
+1
JAJITA
: hele jestli je v lednici, tak se na něm nemá moc co kazit.
JAJITA
---
---
17:31:04 7.10.2019
GEISHA
: ok, díky, jsem si chtěla na někdy příště ušetřit práci s cibulí :D
JAJITA
---
---
17:20:51 7.10.2019
1 odpověď
lama dotaz
půlkulový vzorek valašského špeku, expir do 12.10.
když ho zpracuju na pánvi s cibulí, bude se to dát zamrazit a použít někdy na nějaký základ?
dík ;)
SMOKY
---
---
11:30:17 7.10.2019
+2
Dolmades , skvělá věc
https://philosokitchen.com/dolmades-recipe-greek-stuffed/
RUTHLESS
---
---
10:11:40 7.10.2019
+1
RUTHLESS
: S varenym bramborem s libeckem :-)
RUTHLESS
---
---
10:11:23 7.10.2019
1 odpověď
POHODAVOLE
: Mama s tetou dělají dvě varianty. První je mletý maso a druhy je ryze. Predvarena trochu. Ony upřímně neumí tak úplně používat “orientální kořeni”, ale todle jim jde fakt skvěle. Dělej to podle pocitu do libanonské/arabské chuti a nemůže to byt špatné. Fakt to mám moc rad.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam