jeste jednou diky moc vsem!
ZOOEY:
RUTHLESS:
87HIGHFLYER:
na ruzovou vodu na jistotu doporucuju myslikova farah food, viz
ZUZKAOU:, a pripojuju dokumentaci. ted jenom vymyslet co dalsiho s ctvrtlitrem ruzove vody krome kosmetickeho pouziti))
ohledne ruzovych vod byl v myslikove nejvetsi vyber, minimalne 3-4 druhy v objemu ca 250 ml, prirodni. koncentrace +- 3 % (a vetsina pred best before lhutou :) (mili teda nejsou). kdyby s tim nekdo delal tez poprve, povest nelze - setrit, barva roztoku klame, chut je nechutne intenzivni)) nastesti v rahat lokumu ruze do dne dvou lehce vyprchala, ve finale pry byla chut "dle vzpominek")). v momentu pridani vody do pasty je potreba myslet na to, aby hmota moc "nezkapalnela" (cemuz prekvapive stacil i rozdil jedne vetsi polevkove lzice).
chez amis me/ma jen jeden typ oleje + svuj den typ osina. pani prede mnou poslal "at jde si madam nakoupit k vietnamcum" a mne sdelil, ze on teda rozhodne neni "TEN typ potravin..!" (dotaz na potravinarska barviva, kor v orientalnich potravinach, mi jako neprijde jako buhvijaka impertinence..!)) (ale na kastanovy pyre ma tjt. monopol. necht se vyspi, prijdu zas))