• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    QUANTI: celá cesta z Dolních Břežan do Zbraslavi je toho plná. Každoročně touhle dobou padám na kole smrady. Kdyby se zašlo víc do lesa, mohlo by to být ok.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ENKATT: na Zbraslavi (u vyhlídky a u Hálkova pomníku) jsou taky a věřím, že tam bude pochcanost menší :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    APRILMOUSE: zhořkne když moc opražíš semínka..prý. taky jsem to pesto minule nespotřebovala. venčit se je zdravé a potřebné!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ENKATT: tady ho na promenade rostou taky kilometry. Loni jsem delala pesto, ale nebylo moc dobre, takove horke. Ale zkusim to maslo. Zitra asi vyvencim respirator :-) kdyz uz nemam psa.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ENKATT: já to trhám pravidelně u ďáblický hvězdárny, ale jistota není žádná :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PALEONTOLOG: tak určitě nedoporučuji sbírat hned napravo od hlavní brány :-D lepší je vzadu směr libocké rybníčky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ENKATT: potřeba si vybrat ty nepochcaný stébla
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Na Hvězdě v Praze (a tím počítám, že i na Petříně) jsou právě teď lány česneku podivného. Na rozdíl, od česneku medvědího je to invazivní rostlina, takže plenění je naprosto v pořádku. O tom, jak zdravé to je netřeba mluvit, ale rozmixované s máslem a trochou soli vzniká luxusní česnekové máslo, v kombinaci s tvarohem nebo jako špenát je to taky výborné.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RUTHLESS: Kringel
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Prosím! Před par lety to tu byl šílený hit. Pekl se tu ve velkým takový skořicový věnec. Jal se to prosím jmenuje a mate někdo recept?
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAJITA:
    Nebo jsi to zprznila tím hovězím. Dává se salám...a asi ten nejhorší:-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAJITA:
    To bude ono:-D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    AIJA: éčka :D
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAJITA:
    A nálepce složení je co?
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    AIJA: tak nějak to dopadlo, ale ta kupovaná je lepší :D
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAJITA:
    Prostě to namel, přidej cibuli, okurky, protlak, tatarku a hořčici.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    nemáte prosím někdo dobrý recept na bulharskou pomazánku?

    zbylo mi dost vařeného hovězího a mám chuť trochu prasit :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    TOOMIX: Mně chutná do rajské polévky
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ISCH:
    AIJA: mezi těmi plátky se ale tvoří krusta ledu..mrazim spíš vcelku na tepelné zpracování..a teda mrazim slaninu
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DEVIL: Smazenej květák - dobrej květák :-) ale pečení a máslo je dobrej point! Beru na vědomi.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dostal jsem 1kg balení měkké mozzarelly v nálevu. Máte nějaký nápad, co s tím kromě caprese, ostatních salátů a plněných kuřecích prsou? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam