Omylem jsem koupila 8 kurecich stehen (preklik) a mrazak mame plnej
Tze vcera klasika
- brambory, cibule, kureci stehna a sul, pepr, paprika, kurkuma - pect pod alobalem a pak dopect pod grilem na kurcicku - nic objevnyho
Dneska jsem chtela neco jineho, tak jsem se inspirovala trhanym veprem
4 stehna do tlakace, pridat koreni (dala jsem tymian, sp, bobkac, trochu chilli), 2 cesneky na platky, dve cibule na vetsi kousky, stava z 1 pomerance a 1 citronu, cca 0,5 l vyvaru - pod tlakem pul hodky
Pak jsme obrala kosti, maso hodila do pekace, prilila trochu stavicky a dotahla pod grilem
K tomu peceny kvetak a tahini dip
Zbytek stavy ala vyvaru jsem si schovala na zitrejsi risotto
A vlastne to nebyl uplne blbej napad
Myslim, ze to jeste nekdy v nejake obmene spacham