nějak mi nedošlo, že když naplánuju dvě grilovačky ve dvou dnech, tak nebudu mít chuť dělat dvakrát totéž (jakkoli osvědčené a skvělé) menu, takže narychlo potřebuju vymyslet jinou "starchy" přílohu.
společnost bude větší, dospělí+děti, takže chci nějakou variabilitu (aka ať si každý naloží podle chuti)
v plánu je kuře marinované v jogurtu s masalou klobásky, grilovaná zelenina, bylinková bageta a zeleninový salát - normálně bych k tomu ještě udělala tabbouleh, ale ten už jsme měli dneska. Kuskusový salát s cizrnou předevčírem, na ten už taky nemám chuť.
Mělo by to jít udělat dopředu a pokud by v tom měla být čerstvá cibule, tak aby šla přidat až na konec (část dětí syrovou cibuli nejí). Plus běžné suroviny, ideálně už nechci jít ani do večerky :-)