• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    AIJA: pizzu?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    AIJA: Těstovinovej salát? Je to teda trochu jako špagety....:)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Mám velkou pixlu tuňáka. Špagety už proběhly a pomazánka taky. Ještě zbylo tak na jeden recept, nemáte nápad?
    KURE
    KURE --- ---
    _ANT_: přijde mi že v té polevce neni moc co by se mohlo rozležet, to mám spojený s dlouho vařeným masem.
    Celej ten recept je super rychlej, super čerstvej oběd, drobet to ohřát, rozmixovat voila.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    _ANT_: Za sebe rikam cerstva, tyhle typy jidel na me druhy den uz pusobi zatuchle
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Myslite, ze bude tahle polivka https://kitchenette.cz/clanek/49-tomatova-polevka lepsi cerstva, nebo druhej den? Rajcatova s parmazanem a strouha ym pernikem.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BEZPRIZORNI: to doporucuju resit spis v Domácnost, aneb jak si zpříjemnit druhou šichtu , respektive by asi stacilo tam pouzit filtr.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SALVATOR: Mel jsem rousku... :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RUTHLESS: To je bohapustá lež. V životě sem tě neviděl.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Šel jsem k salvatorovi pro papriku a stala mě 1100. Klasika... :-D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ANNIKA: Teď jsou všude jabka zdarma, tak je fajn zkusit tarte tatin. S máslem jde karamel raz dva a návštěvy většinou žasnou. Přitom když použiješ koupený listový těsto, je to vyloženě málo pracnej moučník. A to vlastní těsto taky není nijak náročný, stačí nějaký jednoduchý křehký.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    ANNIKA: U nás teď frčí nejvíc čokoládové suflé a creme brulee.
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    ANNIKA:
    u nás hodně vzbudilo nadšení tohle, i u členů rodiny, co neradi sladké

    Francouzský citronový koláč recept - TopRecepty.cz
    https://www.toprecepty.cz/recept/37689-francouzsky-citronovy-kolac/
    REONA
    REONA --- ---
    ANNIKA: Eee, sice to úplně nesplňuje zadání, ale já dost bodovala s tímhle a je to fakt hoodně dobrý https://www.apetitonline.cz/recepty/1914-zrave-rezy-s-mandarinkami.html

    Dále jsou zcela luxusní galetky podle Pradobrot (ano, přiznávám, preferuji ovocné moučníky).
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Nějaké tipy na fakt dobrý moučník/dezert? Co máte doma v nejužším výběru?

    Začínám být nějak neinspirovana, v poslední době to byly pořád brownies, malinovy cheesecake, misa řezy a různé crumbly a už to mám prejedene.

    Chtěla bych něco fakt dobrého, spíš směrem k nějakému hutnejsimu dezertu než kynuta placka, může to být i pracnejsi, ale zase ne a půl dne. Poggooglila jsem, ale nic moc mě neoslovilo, plus bych radši něco overeneho... Za nápady budu hluboce vděčná :-)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TRISSIE: s tím je trošku problém, nedaří se mi zatím vychytat poměr mouky a tekutiny, takže buď těstíčko bylo moc tekuté nebo moc husté
    Buffalo květák - inspirace americkou klasikou | iReceptář.cz
    https://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/buffalo-kvetak-inspirace-americkou-klasikou.html
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOIRAIN: podělíš se o recept?

    jinak dneska jsem tím natřela před pečením sekanou (místo obvyklé hořčice) a teda takhle dobrá omáčka z výpečků už se mi dlouho nepovedla, jen jsem to projela tyčákem a lehounce dosolila.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    Já zbytky po sezóně vyhazuju, přijde mi cpát se zbytečně omáčkou, když negrilujem. A na jaře koupím nové.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TRISSIE: buffalo květák?
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    TRISSIE: ja sem takhle vsechny bbq vzal a slil do jedny a protrepal. presne jak rika, pak sem ten zbytek dal na pulled pork. ale bylo to moc sladky a bbq. mel sem tam nevysrat pul ty pixly ale jen tak par lzic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam