• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DOOMBRINGER: Imo má, testuje hypotézu pomocí deduktivně vyvozenejch induktivních argumentů a na základě toho dává nějakej závěr, konkrétně takovej, že těžko říct (do tý míry, do jaký to dokázal prozkoumat) a že je celkem zbytečný to řešit (až na výjimky)... Což není úplně neobvyklej vědeckej závěr:)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    STRANGERD: Ten clanek nema s "science" nic spolecneho. :) Ztrata casu.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MUTHA:
    MARIPOSA:
    Jdu do placek! Tisíceré díky:-)
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    AIJA: stále mě baví kombinace tuňák, cizrna, rajčata, citronová šťáva, olivový olej, sůl, pepř. K tomu kuskus nebo jen opečený toust.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    AIJA: tunakove placicky, delam s kukurici
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    AIJA: quiche?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AIJA: rýžový salát? Můžu vyhrabat ověřený recept.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    AIJA: pizzu?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    AIJA: Těstovinovej salát? Je to teda trochu jako špagety....:)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Mám velkou pixlu tuňáka. Špagety už proběhly a pomazánka taky. Ještě zbylo tak na jeden recept, nemáte nápad?
    KURE
    KURE --- ---
    _ANT_: přijde mi že v té polevce neni moc co by se mohlo rozležet, to mám spojený s dlouho vařeným masem.
    Celej ten recept je super rychlej, super čerstvej oběd, drobet to ohřát, rozmixovat voila.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    _ANT_: Za sebe rikam cerstva, tyhle typy jidel na me druhy den uz pusobi zatuchle
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Myslite, ze bude tahle polivka https://kitchenette.cz/clanek/49-tomatova-polevka lepsi cerstva, nebo druhej den? Rajcatova s parmazanem a strouha ym pernikem.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BEZPRIZORNI: to doporucuju resit spis v Domácnost, aneb jak si zpříjemnit druhou šichtu , respektive by asi stacilo tam pouzit filtr.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SALVATOR: Mel jsem rousku... :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RUTHLESS: To je bohapustá lež. V životě sem tě neviděl.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Šel jsem k salvatorovi pro papriku a stala mě 1100. Klasika... :-D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ANNIKA: Teď jsou všude jabka zdarma, tak je fajn zkusit tarte tatin. S máslem jde karamel raz dva a návštěvy většinou žasnou. Přitom když použiješ koupený listový těsto, je to vyloženě málo pracnej moučník. A to vlastní těsto taky není nijak náročný, stačí nějaký jednoduchý křehký.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    ANNIKA: U nás teď frčí nejvíc čokoládové suflé a creme brulee.
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    ANNIKA:
    u nás hodně vzbudilo nadšení tohle, i u členů rodiny, co neradi sladké

    Francouzský citronový koláč recept - TopRecepty.cz
    https://www.toprecepty.cz/recept/37689-francouzsky-citronovy-kolac/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam