úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
STRANGERD
---
---
21:10:33 3.12.2020
1 odpověď
±0
DOOMBRINGER
: Imo má, testuje hypotézu pomocí deduktivně vyvozenejch induktivních argumentů a na základě toho dává nějakej závěr, konkrétně takovej, že těžko říct (do tý míry, do jaký to dokázal prozkoumat) a že je celkem zbytečný to řešit (až na výjimky)... Což není úplně neobvyklej vědeckej závěr:)
DOOMBRINGER
---
---
15:09:29 3.12.2020
1 odpověď
+1
STRANGERD
: Ten clanek nema s "science" nic spolecneho. :) Ztrata casu.
STRANGERD
---
---
15:16:22 2.12.2020
1 odpověď
±0
_ANT_
:
KURE
: na tema odlezeni jidel ja fajn tenhle clanek:
https://www.seriouseats.com/2016/02/science-of-stew-does-stew-get-better-with-age.html
AIJA
---
---
8:53:49 2.12.2020
MUTHA
:
MARIPOSA
:
Jdu do placek! Tisíceré díky:-)
Z_RYBY_KOST
---
---
23:08:11 1.12.2020
AIJA
: stále mě baví kombinace tuňák, cizrna, rajčata, citronová šťáva, olivový olej, sůl, pepř. K tomu kuskus nebo jen opečený toust.
MARIPOSA
---
---
22:39:51 1.12.2020
1 odpověď
AIJA
: tunakove placicky, delam s kukurici
HABRENKA
---
---
22:02:16 1.12.2020
AIJA
: quiche?
TRISSIE
---
---
19:36:19 1.12.2020
+1
AIJA
: rýžový salát? Můžu vyhrabat ověřený recept.
GENEVIEVE
---
---
16:35:21 1.12.2020
AIJA
: pizzu?
KAKIHARA
---
---
16:31:51 1.12.2020
AIJA
: Těstovinovej salát? Je to teda trochu jako špagety....:)
AIJA
---
---
16:05:18 1.12.2020
6 odpovědí
Mám velkou pixlu tuňáka. Špagety už proběhly a pomazánka taky. Ještě zbylo tak na jeden recept, nemáte nápad?
KURE
---
---
18:38:50 28.11.2020
1 odpověď
+2
_ANT_
: přijde mi že v té polevce neni moc co by se mohlo rozležet, to mám spojený s dlouho vařeným masem.
Celej ten recept je super rychlej, super čerstvej oběd, drobet to ohřát, rozmixovat voila.
LUCIASHECK
---
---
18:04:39 28.11.2020
+1
_ANT_
: Za sebe rikam cerstva, tyhle typy jidel na me druhy den uz pusobi zatuchle
_ANT_
---
---
17:56:57 28.11.2020
3 odpovědi
Myslite, ze bude tahle polivka
https://kitchenette.cz/clanek/49-tomatova-polevka
lepsi cerstva, nebo druhej den? Rajcatova s parmazanem a strouha ym pernikem.
SPLIFFBOY
---
---
22:10:30 25.11.2020
+1
BEZPRIZORNI
: to doporucuju resit spis v
Domácnost, aneb jak si zpříjemnit druhou šichtu
, respektive by asi stacilo tam pouzit filtr.
RUTHLESS
---
---
23:35:17 20.11.2020
+2
SALVATOR
: Mel jsem rousku... :-)
SALVATOR
---
---
20:50:49 20.11.2020
1 odpověď
+6
RUTHLESS
: To je bohapustá lež. V životě sem tě neviděl.
RUTHLESS
---
---
15:15:57 20.11.2020
1 odpověď
+7
Šel jsem k salvatorovi pro papriku a stala mě 1100. Klasika... :-D
ADELHAIDA
---
---
17:57:57 19.11.2020
+6
ANNIKA
: Teď jsou všude jabka zdarma, tak je fajn zkusit tarte tatin. S máslem jde karamel raz dva a návštěvy většinou žasnou. Přitom když použiješ koupený listový těsto, je to vyloženě málo pracnej moučník. A to vlastní těsto taky není nijak náročný, stačí nějaký jednoduchý křehký.
LORAIN
---
---
23:49:40 18.11.2020
+1
ANNIKA
: U nás teď frčí nejvíc čokoládové suflé a creme brulee.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam