• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    AIJA
    AIJA --- ---
    MILUCH2:
    Tu miluju! Opečenou a s brkaší. Muž to nejí, prý to vypadá jako hlísti:-)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    dneska delam vinnou klobasu, protoze jsem ji nikdy nejedl
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    87HIGHFLYER: to bych si dal já, ale holky, co to budou jíst, jsou takové upejpavé, aby jim to nedělalo následný problém ve střevech :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DEVIL: tak ona neni nikdy na stole jen ta zelenina. Osobne to beru jako zdravejsi chutovku a tam se mi moc pecivo nelibi :)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    POHODAVOLE: ja teda k ty zelenine a dipu davam jeste nakej skrob aby se z toho neposrali. treba pocesnekovany a na masle oprazeny bagetu nebo chlebicky s nakou pomazankou. zeleninovy tycky samtotny je zlo podle myho
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    a jestli chces delat ten falafel, a nechces se s tim piplat tak hotovou smes za 40kc maji v DM ku a je to dobre ;))
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    BRUKEV: a kdybys mel treba takove artyčoky, tak v troube jsou peckovni
    nebo třeba celerové chipsy
    nebo dyni hokaido na plech
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BRUKEV: falafel
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: za sebe pak jeste nejakou misu nachos s fazolema (treba a la chilli sin carne), samozrejme zalezi jak moc se s tim chces piplat, ale umi to udelat hodne parady.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BRUKEV: Listovy sneky v bezmasy verzi :).
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SOFIJKA: Používám ju právě v těch receptech, co nechceš, tak jen upozorním, že vcelku dost saje.
    V konvenčním pečeni bych ju prdla do těsta na takovou tu perníkovou buchtu, co se maže marmeládou a sype strouhaným kokosem.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: presne, zelenina + dip je top!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BRUKEV: V lidlu mají v italské sekci vyborný velký nakladáný kapary.
    K dipům krájím zeleninu na špalíky (mrkev, řapík, papriku) a vetknu mix nastojato do sklenky, vypadá to lákavě, všichni se na to vrhají.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    doporučíte recepty, v kterejch využiju kokosovou mouku? co jsem našla, je skoro všechno supr trupr bezlepkový, bezcukrový, bezlaktózový atd., to nepotřebuju, naopak bych ocenila, kdyby ostatní ingredience byly „normální“, klidně ji i nakombinuju s pšeničnou moukou. jen jsem s ní nikdy nepracovala, tak nevim, jak by to dopadlo, kdybych třeba v nějakym testě na koláč část zaměnila. díky za rady a tipy.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    BRUKEV: téměř cokoliv, vlastně hodně toho zobani je normalne vegetarianske. Ne tedy nutné veganske. Sýr na kostičky, olivy, nakladane houby a různá nakladana zelenina, i nakladane sýry, čerstvá zelenina, plnena vajicka (na ty mám teď zrovna chut), čerstvá zelenina k těm dipum, humus, lusteninove saláty, různé oříšky...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Co připravit pro vegetariánku na "zobání" během návštěvy?
    Různé zeleninové chipsy známe a připravíme, nějaké dipy taky budou.
    Spíš hledám "něco", co mě samotného nenapadne, ale někdo místní zná a používá.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    dneska vařím boršč, ale ne ten ryhly co jsem jsem videl delat moji ex ale pekne hovezi vyvar a 3 druhy masa ...asi jsem si na sebe casove upletl bic;))
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    AIJA: udelej to jako coq au vine! to se hezky dusi do mekka. ja osobne bych tam k tomu hodil par kostek bucku aby to melo nakej smrnc. ja zboznuju bazanty. uz bych se ti domu teleportoval s nabidkou odkoupeni ci uvareni... ;)
    AIJA
    AIJA --- ---
    RUTHLESS:
    Čaruju s nima tak dvakrát třikrát do roka, ale se zelím a špeclema mě to nenapadlo! Jednou jsem bažanta nacpala do kachny, to bylo dobrý. Uvidíme co na to doma rada starších:-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    AIJA: bazant je fakt dost obiracka, ale ja to mam rad. Ma to specifickou chut a udelat to s cervenym zelim a nejaky specle... To bych si dal! Aspon clovek ji pomalejc. Coz je obecne muj problem, ja jim silene rychle.
    AIJA
    AIJA --- ---
    KURE:
    To bude suchý, ne? Kdysi jsem je pekla na slanině a nijak nás to neuchvátilo. Je to samá kost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam