• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BRUKEV: V lidlu mají v italské sekci vyborný velký nakladáný kapary.
    K dipům krájím zeleninu na špalíky (mrkev, řapík, papriku) a vetknu mix nastojato do sklenky, vypadá to lákavě, všichni se na to vrhají.
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    doporučíte recepty, v kterejch využiju kokosovou mouku? co jsem našla, je skoro všechno supr trupr bezlepkový, bezcukrový, bezlaktózový atd., to nepotřebuju, naopak bych ocenila, kdyby ostatní ingredience byly „normální“, klidně ji i nakombinuju s pšeničnou moukou. jen jsem s ní nikdy nepracovala, tak nevim, jak by to dopadlo, kdybych třeba v nějakym testě na koláč část zaměnila. díky za rady a tipy.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    BRUKEV: téměř cokoliv, vlastně hodně toho zobani je normalne vegetarianske. Ne tedy nutné veganske. Sýr na kostičky, olivy, nakladane houby a různá nakladana zelenina, i nakladane sýry, čerstvá zelenina, plnena vajicka (na ty mám teď zrovna chut), čerstvá zelenina k těm dipum, humus, lusteninove saláty, různé oříšky...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Co připravit pro vegetariánku na "zobání" během návštěvy?
    Různé zeleninové chipsy známe a připravíme, nějaké dipy taky budou.
    Spíš hledám "něco", co mě samotného nenapadne, ale někdo místní zná a používá.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    dneska vařím boršč, ale ne ten ryhly co jsem jsem videl delat moji ex ale pekne hovezi vyvar a 3 druhy masa ...asi jsem si na sebe casove upletl bic;))
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    AIJA: udelej to jako coq au vine! to se hezky dusi do mekka. ja osobne bych tam k tomu hodil par kostek bucku aby to melo nakej smrnc. ja zboznuju bazanty. uz bych se ti domu teleportoval s nabidkou odkoupeni ci uvareni... ;)
    AIJA
    AIJA --- ---
    RUTHLESS:
    Čaruju s nima tak dvakrát třikrát do roka, ale se zelím a špeclema mě to nenapadlo! Jednou jsem bažanta nacpala do kachny, to bylo dobrý. Uvidíme co na to doma rada starších:-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    AIJA: bazant je fakt dost obiracka, ale ja to mam rad. Ma to specifickou chut a udelat to s cervenym zelim a nejaky specle... To bych si dal! Aspon clovek ji pomalejc. Coz je obecne muj problem, ja jim silene rychle.
    AIJA
    AIJA --- ---
    KURE:
    To bude suchý, ne? Kdysi jsem je pekla na slanině a nijak nás to neuchvátilo. Je to samá kost...
    KURE
    KURE --- ---
    AIJA: neni to skoda? lepší to upect ne?
    AIJA
    AIJA --- ---
    Přinesli mi tři bažanty. Naštěstí teda vykuchaný a stažený, ale co s tím? Polívku a obrat do rizota?
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    ZUZKAOU: vyzkousim, dekuju :)

    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORPED: tortilla!
    nebo prohřát a udělat k tomu špenát a bramborové knedle :-)
    MORPED
    MORPED --- ---
    S2FI:
    TOOMIX:
    jo diky oboji dobre!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MORPED: české rizoto
    S2FI
    S2FI --- ---
    MORPED: co treba quesadilla?
    MORPED
    MORPED --- ---
    Prosim, nemate napad co se zbylym krutim hornim stehnem?meli jsme to na zelenine,pak jsem z ni udelala omacku, masa je jeste hodne a nic me nenapada,co by slo!Diky
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAKIHARA: prčic, jsem si tam rozklikla Wojtylovu zenovou kachnu a musím si přinést hrníček na sliny :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    aha....když to nejde jednoduše, tak to jde jednodušejc....stačilo prostě zagooglit "zenový guláš" :D

    Vaříme vzahradě.net: Wojtylův zenový guláš
    http://varimevzahrade.blogspot.com/2012/05/vojtyluv-zenovy-gulas.html
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAKIHARA: Tybrdo. Ten byl! To případně dáme dohromady, ne? Pamatuju se, ze velký důraz byl kladen na otáčení kostek masa pinzetou a aby se nedotykaly :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam