úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
MILUCH2
---
---
17:01:06 27.1.2021
+1
dneska vařím boršč, ale ne ten ryhly co jsem jsem videl delat moji ex ale pekne hovezi vyvar a 3 druhy masa ...asi jsem si na sebe casove upletl bic;))
DEVIL
---
---
16:07:23 27.1.2021
+4
AIJA
: udelej to jako coq au vine! to se hezky dusi do mekka. ja osobne bych tam k tomu hodil par kostek bucku aby to melo nakej smrnc. ja zboznuju bazanty. uz bych se ti domu teleportoval s nabidkou odkoupeni ci uvareni... ;)
AIJA
---
---
13:09:11 27.1.2021
1 odpověď
+1
RUTHLESS
:
Čaruju s nima tak dvakrát třikrát do roka, ale se zelím a špeclema mě to nenapadlo! Jednou jsem bažanta nacpala do kachny, to bylo dobrý. Uvidíme co na to doma rada starších:-)
RUTHLESS
---
---
13:05:44 27.1.2021
1 odpověď
+4
AIJA
: bazant je fakt dost obiracka, ale ja to mam rad. Ma to specifickou chut a udelat to s cervenym zelim a nejaky specle... To bych si dal! Aspon clovek ji pomalejc. Coz je obecne muj problem, ja jim silene rychle.
AIJA
---
---
13:03:22 27.1.2021
1 odpověď
+1
KURE
:
To bude suchý, ne? Kdysi jsem je pekla na slanině a nijak nás to neuchvátilo. Je to samá kost...
KURE
---
---
12:58:11 27.1.2021
1 odpověď
+1
AIJA
: neni to skoda? lepší to upect ne?
AIJA
---
---
12:55:21 27.1.2021
1 odpověď
+1
Přinesli mi tři bažanty. Naštěstí teda vykuchaný a stažený, ale co s tím? Polívku a obrat do rizota?
HOFFMI
---
---
15:37:27 25.1.2021
ZUZKAOU
: vyzkousim, dekuju :)
TRISSIE
---
---
13:51:25 25.1.2021
+1
MORPED
: tortilla!
nebo prohřát a udělat k tomu špenát a bramborové knedle :-)
MORPED
---
---
13:17:23 25.1.2021
S2FI
:
TOOMIX
:
jo diky oboji dobre!
TOOMIX
---
---
13:13:03 25.1.2021
1 odpověď
MORPED
: české rizoto
S2FI
---
---
12:33:47 25.1.2021
1 odpověď
MORPED
: co treba quesadilla?
MORPED
---
---
11:34:35 25.1.2021
3 odpovědi
Prosim, nemate napad co se zbylym krutim hornim stehnem?meli jsme to na zelenine,pak jsem z ni udelala omacku, masa je jeste hodne a nic me nenapada,co by slo!Diky
QUANTI
---
---
10:55:43 25.1.2021
+3
KAKIHARA
: prčic, jsem si tam rozklikla Wojtylovu zenovou kachnu a musím si přinést hrníček na sliny :D
KAKIHARA
---
---
10:31:44 25.1.2021
1 odpověď
+6
aha....když to nejde jednoduše, tak to jde jednodušejc....stačilo prostě zagooglit "zenový guláš" :D
Vaříme vzahradě.net: Wojtylův zenový guláš
http://varimevzahrade.blogspot.com/2012/05/vojtyluv-zenovy-gulas.html
RUTHLESS
---
---
10:27:05 25.1.2021
+1
KAKIHARA
: Tybrdo. Ten byl! To případně dáme dohromady, ne? Pamatuju se, ze velký důraz byl kladen na otáčení kostek masa pinzetou a aby se nedotykaly :-)
KAKIHARA
---
---
10:10:09 25.1.2021
1 odpověď
+1
nemáte pls někdo recept na Wojtylův zenovej guláš? Kdysi jsem si ho někam založil, xkrát s chutí využil ale teď se ho nemůžu dopátrat...
PETATA
---
---
22:13:42 24.1.2021
měli jsme možnost ochutnat skvělé kachní rillettes a rádi bychom to zkusili udělat doma
máte prosím nějaký osvědčený recept/ postup?
KOCHANSKA_CH
---
---
18:09:57 24.1.2021
VSICHNIMAME
: Na FB zrovna vyskočilo toto s řapíkem:
Vepřová plec na celeru recept - TopRecepty.cz
https://www.toprecepty.cz/...st&fbclid=IwAR3V9nK-26sg4OBmS1VXALa0appjLwwkN19eDUzn6YOcJwnuHJ09sY706bw
VENDULKA
---
---
14:33:31 24.1.2021
+1
VSICHNIMAME
: rizoto (na to spotřebuješ asi půlku výhonku)
základní recept na risoto bianco se mi osvědčil tento:
https://www.jamieoliver.com/videos/how-to-make-perfect-risotto-4-ways-gennaro-contaldo/
zbytek celeru (nebo množství podle chuti) nakrájet na kousíčky, orestovat do zlatova a dát to navrch k tomu hotovému rizotu. Možná přidat pár ořechů
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam