87HIGHFLYER:  no nakrájej na nudličky a přidej do stir fry/kari  :-D
Jinak japonci  nakrájí ředkev na plátky, namarinují v miso, to pak otřou  a opečou to z obou  stran.  není to špatné. 
Jinak tady máš  korejské recepty
Daikon radish - Korean cooking ingredients - Maangchi.com
https://www.maangchi.com/ingredient/daikon-radish
tady pak máš japonské recepty  
Daikon (Japanese Radish) • Just One Cookbook
https://www.justonecookbook.com/daikon/
VSICHNIMAME:  no přidávat do základů na cokoliv dušeného.  Chilli, rajčatové omáčky,  dušené maso.  Přidávat do polévek.  Přidat do stir fry.  Případně udělej rovnou celervou polévku -  orestovat cibuli a celer, přidat mouku na jíšku, zalejt vývarem, přidat bobkový list,pepř a nové koření. Uvařit,  rozmixovat, přidat smetanu.