úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
BONEMINA
---
---
14:16:00 20.2.2021
MUTHA
: no prave.
BONEMINA
---
---
14:09:43 20.2.2021
3 odpovědi
Napada vas prosim co se sardinkama v plechovce krom sardinkove pomazanky? Sesla se mi tu vetsi zasoba. Zkousela jsem je do rajcatove omacky na testoviny, ale bylo to divny. Taky jsem nasla recepty na smazene sardinky, ale to mi zni uz moc babicovsky.
SIRIUS
---
---
13:48:07 20.2.2021
+1
KASUMI
: jo to zni jako dustojny zpracovani vyvaru :-)
KASUMI
---
---
12:46:38 20.2.2021
1 odpověď
SIRIUS
: Tak jsem udelala ragu ze salsiccie z nase maso s tim vyvarem a zbytkem vareneho hoveziho a je to fakt mnam, tze dik za tip:)
MOIRAIN
---
---
18:04:35 18.2.2021
+2
BRUKEV
: lepší je Pidgeon pie zdobený holubími pařátky
BRUKEV
---
---
13:08:20 18.2.2021
KURE
: to rozhodně. Hodinky i holinky, natahuješ oboje, ale... :D
KURE
---
---
12:43:46 18.2.2021
1 odpověď
+1
BRUKEV
: máme oproti anglii hodně posunutý význam slova pudding. :) nemusí to bejt vůbec špatný.
BRUKEV
---
---
12:41:27 18.2.2021
2 odpovědi
Trocha inspirace na Victorian era cooking. Moc hezky se na to dívá, ale některé recepty (rabbit pudding)mě fakt moc neberou :D
How to Make Rabbit Pudding - The Victorian Way
https://www.youtube.com/watch?v=4CZia98aRnQ
GENEVIEVE
---
---
9:23:39 18.2.2021
Mě se málokdy chce crcat s redukcí. Používám tenhle bujon a je fakt naprosto skvělý. V lednici vydrží a jde příjemně dávkovkovat podle potřeby.
https://www.rohlik.cz/hledat/bujon?companyId=1&productPopup=1351153-maggi-hovezi-tekuty-bujon
SMOKY
---
---
7:28:40 18.2.2021
+1
KASUMI
: zredukovat , nalejt do tvoritek na led, to do mrazaku se vejde dycky
SIRIUS
---
---
20:56:19 17.2.2021
+1
KASUMI
: nemusis ho dat moc, ja mam na todle normalne namrazeny takovy mensi davky, ale ja teda davam vyvar prakticky vsude, segedyn mam taky radsi s vyvarem a bez smetany
TUILE
---
---
20:46:34 17.2.2021
+1
ADELHAIDA
: heeej, burito nezni zle. to je hodne jiny nez co sem uz delala!
MOODYCAT
---
---
20:44:00 17.2.2021
TUILE
: Tortilly.
TRISSIE
---
---
20:36:23 17.2.2021
KASUMI
: ale do rajské nebo koprovky hovězí vývar patří :-)
a koprovka s vejcem (u nás se jí s bramborem, ne s knedlíkem) je takové krásně postní jídlo!
KASUMI
---
---
19:52:40 17.2.2021
2 odpovědi
SIRIUS
: Kdyz na ten zaklad uplne jiny chute je mi to lito:(
ADELHAIDA
---
---
19:31:54 17.2.2021
+1
VSICHNIMAME
: Jo, je to dobrý. Je to sice trochu jako dělat svíčkovou z vopravdický svíčkový, tzn. je to trochu škoda materiálu, který by víc vynikl v něčem jiném, ale je to o fous lepší, než normálně.
VSICHNIMAME
---
---
19:30:15 17.2.2021
+3
SIRIUS
: ok, v tomhle se neshodneme.
SIRIUS
---
---
19:28:48 17.2.2021
1 odpověď
+4
VSICHNIMAME
: kazda polivka je lepsi na vyvaru :-) (teda na vyvaru z keryho je peclive sebran tuk samozrejme)
VSICHNIMAME
---
---
19:27:13 17.2.2021
2 odpovědi
+4
SIRIUS
: do bramboracky vyvar???
SIRIUS
---
---
19:09:42 17.2.2021
2 odpovědi
KASUMI
: jinak teda vsechny polivky do kerych se dava bezne kureci vyvar sou za me s hovezim lepsi, takze takova rajska, bramboracka, dynova funguje v tomdle silenym pocasi uplne krasne
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam