BRUKEV: muzes udelat variaci na cassoulet. dobre koreneny pomalu duseny fazole treba dopln misto masa treba pekne na panvi zhnedenejma korenovejma zeleninama - celer, mrkev, pastinak nebo i dobre do hneda opecenej kvetak. do fazoli muzes nalejt vyvar z masa, to navsteva hovno pozna a cibuli tam mit nemusis. aby ty fazole byly extra trida, tak muzes umejt a oloupat ty korenovy zeleniny a rozmixovat na kasi a dat je k tem fazolim a vyvaru, to bude mit fakt dobrou chut. no a pak na masle poradne opec ty korenovy zeleniny a mas vystarano.
jako polivku udelej vichyssoise - bramboro/porkovej krem kde taky muzes vynechat cibuli, ale nemusis, protoze budes mixovat do hladka, jestli na ni neni alergie. z par starejch rohliku na masle udelas krutony a si za hvezdu. to vsechno mas do hodky a pul uvareny, kdyz namocis pres noc ty fazole