úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
18:02:32 13.5.2021
+2
FANFAN
:
1. nízkotučný. Rozhodně pod 40 % tuku v sušně
2. použít polohrubou
3. nechat chvíli odpočinout, aby se obal zpevnil
Smažák podle šéfkuchařů - Jídlo a radost
https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/smazak-podle-sefkucharu/
LUCIASHECK
---
---
17:56:58 13.5.2021
+4
FANFAN
: Obaluju dvakrat a davam na chvili do mrazaku
MOODYCAT
---
---
17:51:28 13.5.2021
+4
FANFAN
: Obaluju dvakrat.
FANFAN
---
---
17:50:17 13.5.2021
4 odpovědi
Vedle jsem viděla smažák, samozřejmě největší chuť, ale vždycky mi vyteče.
Jak to děláte vy?
Většinou tu mám buď goudu nebo tučnej eidam.
ZUZKAOU
---
---
14:07:51 13.5.2021
+5
KOZINA
: to samé kiwi a nebo papaja. Zahřátí ovoce a denaturace enzymů to vyřeší.
KOCHANSKA_CH
---
---
13:19:26 13.5.2021
KOZINA
: Užitečná informace. :-)
KOZINA
---
---
11:56:23 13.5.2021
-1
XCIDER
: To jsem se dočet taky :) ale kdo to moh tušit
XCIDER
---
---
11:31:32 13.5.2021
1 odpověď
+1
KOZINA
:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bromelain
Ta horkost byly predpokladam aminokyseliny uvolnene rozkladem mlecnyho proteinu...
KOZINA
---
---
22:25:55 12.5.2021
3 odpovědi
+6
Kdyby to náhodo někdo nevěděl, tak čerstvej ananas dohromady s mlíkem či výrobky z něj zhořkne... Zkurvilo mi to jinak pekelně dobrej cheesecake. Ochutnal jsem, byl dobrej a když jsem ho nakrojil vychladnej už to nešlo jíst
QUANTI
---
---
22:10:53 12.5.2021
+3
FRENNET
: nepeč ho s ničím kyselým. Jinak asi cajk.
FRENNET
---
---
21:46:40 12.5.2021
1 odpověď
Je nejaky postih za to, ze dam pect koleno do hlinikoveho kastrolu? Nic jineho tu nemam a nebudu kupovat. Mam ho necim vystlat, nebo tak neco. Do peciciho papiru jsem ochotna ivestovat.
RUTHLESS
---
---
16:52:14 11.5.2021
Jak dlouho po namoceni jsou houby ještě použitelné?
IKA
---
---
21:40:29 7.5.2021
Ćoskoro začnú poriadne kvitnúť orgovány (šeřík), máte prosím dobrý recept na sirup, alebo čokoľvek iné? (Googlovať viem, ale radšej by som overené rady..:)
TOOMIX
---
---
19:08:05 7.5.2021
Chicken Saltimbocca with Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo #AD
https://www.youtube.com/watch?v=iLFfqZsn1Cg
AIJA
---
---
16:44:03 6.5.2021
MOODYCAT
:
A jak je to těsto tlustý, aby se propeklo? Mně se z toho stal spíš trhanec...
MOODYCAT
---
---
13:38:46 6.5.2021
1 odpověď
+1
ADELHAIDA
: Trochu vostriknu pecici papir takovym tim olejovym sprejem a rovnez vostriknu bramborak zeshora.
TRISSIE
: Ja delam stejnou konzistenci jako na smazeni, tak verim, ze snad nebude problem :).
ADELHAIDA
---
---
13:37:48 6.5.2021
1 odpověď
MOODYCAT
: Nevymazáváš to něčím?
HOFFMI
---
---
7:28:05 6.5.2021
TRISSIE
: ja mam moc rad tohle:
Giant veg rosti | Vegetable recipes | Jamie Oliver recipe
https://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/giant-veg-r-sti/
TRISSIE
---
---
6:52:22 6.5.2021
1 odpověď
MOODYCAT
: asi ne, jen jsem nevěděla, jestli není potřeba nějak kouzlit s konzistencí :-)
MOODYCAT
---
---
6:33:57 6.5.2021
2 odpovědi
TRISSIE
: Teda nevim, bramborak na plech delam - nastrouhat brambory, vejce, trochu mouky, okorenit, dat na plech :). Je tam nejaka skryta past :)?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam