úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ETERNITY
---
---
10:14:31 25.2.2022
1 odpověď
+2
MOODYCAT
: ty heretiku!!:)
KURE
---
---
10:14:15 25.2.2022
+2
MOODYCAT
: v takovém případě je skutečně lepší si koupit kotletky/pečeni než krkovici :)
MOODYCAT
---
---
10:07:49 25.2.2022
2 odpovědi
-5
ANABEL_LEE
: Nevim, ja jim maso, ty veci okolo jsem nikdy nejedla (ani teda nebudu), ale clovek se kazdy den uci neco noveho :).
CERMI_FOX
---
---
9:29:50 25.2.2022
+2
MOODYCAT
: já tomu nerozumím, jaký bílý věci se vykrajují? krkovici jím běžně a pokud koupím bez kosti, tak jsem nikdy nic neodkrajoval a nevím, že by se to mělo dělat.
ANABEL_LEE
---
---
9:28:53 25.2.2022
1 odpověď
+5
MOODYCAT
: tak ses doktor, povazka je taky soucast masa, kolagen, elastin a tak - to je protein - ano je to k jidlu :)
MOODYCAT
---
---
9:23:50 25.2.2022
2 odpovědi
+2
FAT
: I was today years old, kdyz jsem zjistila, ze ty bily veci jsou taky k jidlu? Vzdyt to neni tuk, ten by se vypekl…
COZE
Mind blown, jakoze fakt :).
FAT
---
---
9:22:53 25.2.2022
1 odpověď
MOODYCAT
: To je rozdíl mezi námi. Já to jím všechno, nic nevykrajuju.
:-)
MOODYCAT
---
---
9:21:55 25.2.2022
3 odpovědi
FAT
: No ale na taliri to pak musis okrajovat a vykrajovat, jakoze pro me je to “moc prace”, abych se dostala k masu, neco jako kdyz musis lososa vyloupavat z kuze nebo tahat kosti z ryb…me pak to jidlo vic sere nez tesi.
FAT
---
---
9:21:01 25.2.2022
1 odpověď
MOODYCAT
: Ne, nevykrajuju. Koupím krkovici bez kosti a nakrájím potřebně silné pátky a tepelně upravuji.
:-)
QUANTI
---
---
9:20:55 25.2.2022
MOODYCAT
: mno, eh, většina lidí to jí i s tím žvejkavým okolo masa :)) já to taky nemusím.
KURE
---
---
9:20:47 25.2.2022
MOODYCAT
: to co vykrajuješ je to nejlepší :)
MOODYCAT
---
---
9:20:02 25.2.2022
3 odpovědi
FAT
: Jak nevykrajuje? Musis si prece pak vykrajet to maso z toho…
FAT
---
---
9:19:33 25.2.2022
1 odpověď
+13
MOODYCAT
: No to je právě to... Krkovice se nevykrajuje.
;-)
Je skvělá na stejky, řízky a pod.
MOODYCAT
---
---
9:18:33 25.2.2022
1 odpověď
-1
FAT
: Me na tom sere, ze se s tim clovek donekonecna vykrajuje a pak ma z toho treba pulku masa…”moc prace” pro me.
FAT
---
---
9:17:45 25.2.2022
1 odpověď
+1
MOODYCAT
: No, záleží na tom, jestli jíš prorostlejší maso. Je to celkově šťavnatější a křehčí maso než kotleta nebo kýta. Jsou tam kratší svalová vlákna.
MOODYCAT
---
---
9:15:33 25.2.2022
1 odpověď
-1
FAT
: A v cem je krkovuce lepsi? Mne prijde, ze je s ni strasnyho srani a pitvani, a masa z toho nakonec minimum.
FAT
---
---
5:06:49 25.2.2022
1 odpověď
ANDREJKA
: Když koupíš krkovici, bude to ještě lepší.
😉
PALEONTOLOG
---
---
4:12:10 25.2.2022
+2
NYA
: nemam ani pomalej a ni papinak a hovezi proste tahnu 4h na nejmensi teplotu. delam klukum vyvar z zeber, maso se rozpada. druhej den jen vyberu bordel, sundam luj (v tom pecu brambory), nahazu smes na svickovou, udelam jatrovy a podavam s citronem
ANDREJKA
---
---
1:26:09 25.2.2022
1 odpověď
+3
ANDREJKA
: nakonec hodně cibule, maso, smetana, sul, pepř. bylo to tak strašne dobrý. děkuju všem, myslím, že to maso příště koupím schválně a tohle bude jeden z našich stálých receptů. jste úžasní!
TOOMIX
---
---
1:01:51 25.2.2022
+2
NYA
: tak pak ten ponalý hrnec - večer to tam dáš a ráno je to hotové
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam