Pokud to chceš rovnou s omáčkou tak červený čínský bůček.
Nakrájej bůček na kostky, dej je do pomalého hrnce, dej tam svazek jarních cibulek, hvězdičku badyánu, půl lžičky sečuánského pepře, tři stroužky česneku, chilli papričky dle nálady, Na pánvi vyrob hodně tmavý karamel, v mezičase smíchej panáka tmavé sojovky, panáka octa a decku vroucí vody, v tom rozpust ten karamel na omáčku, nalijt do na maso do pomalého hrnce a podlej ještě vodou tak, aby maso bylo ponořené a nech to na pomalou teplotu tak 6-8 hodin. Na závěr omáčku podle vlastní chuti dokysel, doslaď a dosol sojovkou.
základní recept, ale ne v pomalém hrnci
Hong Shao Rou (Red Braised Pork, 红烧肉) - Omnivore's Cookbookhttps://omnivorescookbook.com/hong-shao-rou/