úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
MOIRAIN
---
---
8:30:52 27.4.2023
ZUZKAOU
: mně obvykle ta rýže přes noc děsně ztvrdne a není to úplně dobré
KOCHANSKA_CH
---
---
7:36:45 27.4.2023
+2
JAJITA
: Plněná sekaná.
LYNCH
---
---
23:02:07 26.4.2023
+4
JAJITA
: slanej štrůdl
JAJITA
---
---
21:58:36 26.4.2023
+1
JAEN
: Taky dobrý tip ;-)
JAEN
---
---
21:54:16 26.4.2023
1 odpověď
+5
JAJITA
: quiche?
ZUZKAOU
---
---
21:48:33 26.4.2023
JAJITA
: chápu...
JAJITA
---
---
21:46:38 26.4.2023
1 odpověď
ZUZKAOU
: Za mě dobrý, vyzkouším hlavně pro sebe. Pro ty, co jim "musím" něco předložit, je to naprosto marné :-)
ZUZKAOU
---
---
19:59:07 26.4.2023
2 odpovědi
+2
JAJITA
: onigri/kimbap :-D Tedy obloženou rejži.
Onigiri (Japanese Rice Balls) おにぎり • Just One Cookbook
https://www.justonecookbook.com/onigiri-rice-balls/
https://mykoreankitchen.com/triangle-kimbap-samgak-kimbap/
16 Best Onigiri Fillings (Japanese Rice Balls) - Chef JA Cooks
https://chefjacooks.com/en/onigiri-fillings/
https://www.carvingajourney.com/10-triangle-kimbap-and-onigiri-fillings-emily-recommends-xvii/
(další variantu je prostě chlebíčky koupit a nechat si je doručit v den, kdy je pořeba)
jako náplň - klidně vajíčkový salát s řeřichou, lososa s sitronovu šťávou, avokádo, solenou čerstvou okuku, kimčchi, tuňáka z konzervy, s majonézou a třeba s kukuřicí, kořeněé restované mleté s cibulkou a sezamem, dušený špenát s čensekem a sezamem. Dle libosti.
Klíčové je uvařit dobrou rejži a pak to bude dobré.
TRISSIE
---
---
19:55:58 26.4.2023
+7
JAJITA
: s tím si můžeš pohrát velmi, od klasiky šunka-sýr přes lososa se špenátem až po nějakou vegetariánskou variaci :-)
JAJITA
---
---
19:53:38 26.4.2023
1 odpověď
TRISSIE
: Aha, min. 3 z těch lidí to mají rádi, díky :-)
TRISSIE
---
---
19:50:12 26.4.2023
1 odpověď
+4
JAJITA
: co tortilové rolky? večer před akcí umotat, zabalit do folie, a těsně před nakrájet?
JAJITA
---
---
19:46:31 26.4.2023
5 odpovědí
Jdu si pro radu. Potřebovala bych nějakou náhradu obložených chlebíčků pro 8 lidí, kterrou jde připravit den předem.
Fakt jsem v pasti, nenapadá mě nic, kromě pizza šneků :-(
Díky
S2FI
---
---
14:01:08 26.4.2023
+2
CHORCHE
: dej pak pls vědět, jaký byly. Taky se je chystám letos otestovat
CHORCHE
---
---
13:51:30 26.4.2023
1 odpověď
+2
ZUZKAOU
a
S2FI
: ještě jednou dík vám 2. vzorky přišly a i lokál pekař se začal bičovat k výkonům ;)
MIST
---
---
17:24:45 24.4.2023
ANNIKA
: pravdepodobne to mas moc horky, sniz teplotu vareni.
ADELHAIDA
---
---
15:02:43 24.4.2023
ANNIKA
: Tak to máš fakt divnou karamelovou karmu... zkus to ještě s tím máslem, ale nedávám ti moc nadějí:-)
ANNIKA
---
---
14:50:08 24.4.2023
1 odpověď
ADELHAIDA
: Ne, normální nerezovej hrnec.
ADELHAIDA
---
---
14:47:30 24.4.2023
1 odpověď
ANNIKA
: A neděláš to náhodou na teflonu?
ANNIKA
---
---
14:26:41 24.4.2023
STARDAY
: Doporučuji to často, je to prej snazší, nepripaluje se to, nenadela to svinec a není na tom co zkazit. Oh well.
Jak udělat karamel - recept podle Zdeňka Marcína | Stream
https://www.stream.cz/kuchar-vi/jak-jednoduse-pripravit-karamel-aniz-byste-zapatlali-nadobi-284427
ZCR
---
---
13:24:51 24.4.2023
STARDAY
: tak - karamelizace samotná probíhá při teplotě nad bodem varu vody, ta se tamimho dává jen proto, aby se to líp homogenizovalo, a pak se stejně musí pomalu odpařit...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam