CHORCHE: Jako plnivo byly tyhle kupovaný knedlíky dobrý, ale ta zcela chybějící textura housek mě vizuálně moc nebaví.
Ad dochucování/přechucování – normálně by na takovou dobrou omáčku stačila trocha cukru a trocha octa. Máš dobrý suroviny, poměr sladkokyselosti by byl OK, bylo by to dobrý. Ale zkus někdy zachovat ten samej poměr sladkosti a kyselosti, ale narvat tam toho cukru a octa 2x, 3x nebo 4x víc. A pozoruj, co to udělá. Skvěle se tyhle experimenty dělaj třeba na dušeným zelí ke kachně, není potřeba kvůli tomu dělat omáčku.
Ale jasně, zas všeho moc škodí. Ale zatím se mi to nepovedlo natolik přesr*t, aby to nebylo dobrý. Ale já mám rád výrazný chutě, s nějakou "jemností" se mi nikdo moc nezavděčí.