úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
18:06:32 29.12.2023
+3
JAJITA
: A dá se to zmrazit....
PETATA
---
---
17:50:23 29.12.2023
+3
JAJITA
: slané šneky na 100 způsobů..,
tyčinky se sýrem, kmínem, solí, paprikou (stačí nařezat na tlm papíře)
Koláč s balkánským sýrem
Slané taštičky (např fazolová náplň)
TRISSIE
---
---
17:01:48 29.12.2023
+2
JAJITA
: slane sneky jen se syrem, protlakem a korenim a schovat je na horsi casy :-)
A neboj, ono to testo vydrzi i par tydnu dyl :-)
JAJITA
---
---
16:59:51 29.12.2023
7 odpovědí
Prosím vás, mám v lednici 2 listová těsta na peč. papíře, DMT 7.1.24, impulsivní nákup
:-/
Co s nimi? Sladké ne, slané mi už chybí inspirace. Navíc jsem v práci nonstop od Vánoc až do 5.1. Díky předem za nějaký tip ;-)
DOCKINEZ
---
---
16:45:19 29.12.2023
+12
Filé. Filé je kámoš.
MOIRAIN
---
---
16:26:25 28.12.2023
FERRYH
: Globus a kupodivu s červeným vínem z Kauflandu
stočená do šneka, sepnutá špejlí do kříže a dělaná na Acosta grilu ;), nebo v horkovzdušné fritéze
RUTHLESS
---
---
14:43:22 27.12.2023
1 odpověď
KASUMI
: nasel jsem fotku a je to evidentne testo, sunka, spenat, houby, maso. Ja ho udelam hodne docela a on se da dobre rozprostrit na tu sunku a udela jednolitou vrstvu celkem. Takze tu houby na to jdou v lidu nasledne nandat :)
KASUMI
---
---
14:07:35 27.12.2023
1 odpověď
RUTHLESS
: A ten spenat je jaka vrstva? Mezi testem a houbama?
RUTHLESS
---
---
13:28:37 27.12.2023
1 odpověď
+1
KASUMI
: Nedavam tam ty palacinky, přijde mi to úplně zbytečný. Ale dávám i vrstvu spenatu. Houby fakt hodně dlouho pec, musí být suché. A hodně rozsekane.
TRISSIE
---
---
12:03:08 27.12.2023
ZCR
: tak to bez debaty :-)
výhodou mého receptu je, že je úplně jedno, jakou konzistenci výpek má - všechno se vsákne :-)
ZCR
---
---
11:50:32 27.12.2023
1 odpověď
+2
TRISSIE
: u kachního to bude asi dost špatně tuhnout, ale jinak je ta vrstva sádla a pod ní ztuhlého výpeku skvělá na chleba - pěkně posolit a s okurčičkou!
TRISSIE
---
---
11:34:29 27.12.2023
1 odpověď
+2
RUTHLESS
: na těchhle výpecích opékám maso / zeleninu do rizota / bulguru / kuskusu. Výrazně to zlepší chuť celého jídla :-)
KASUMI
---
---
11:26:03 27.12.2023
1 odpověď
+1
Chci delat na silvestra wellington
Nikdy jsem to predtim nedelala
Nejaky tip and tricks?
Duxell chci z hribku
Horni vrstva bude z buckove kuzicky -
https://www.instagram.com/reel/C1IISYrPX4m/?igsh=ZWQ3ODFjY2VlOQ%3D%3D
DEVIL
---
---
0:06:08 27.12.2023
...sem nesolil sem chtel rict
DEVIL
---
---
0:05:23 27.12.2023
RUTHLESS
: ja sem tu tmavou stavu vlil dycky do zhnedeny cibule. nakonec sem s tim jakoby odpalil ten cibulovej napek na panvi, poredukoval trochu a pak sem z toho mel dobrou 'falesno kachni' pomazanku. tu cibuli sem nesol, pze ta stava bejva dobre slana
KASUMI
---
---
23:01:29 26.12.2023
+3
Ja si to davam na chleba
RUTHLESS
---
---
22:45:08 26.12.2023
1 odpověď
Ale ona je to spis stavicka než tuk :-/
MIST
---
---
22:12:17 26.12.2023
FAT
: ne, my na tom jen opeceme knedliky do krupava.
FAT
---
---
19:59:51 26.12.2023
1 odpověď
MIST
: Myslíš na knedlíky s vajíčkem?
:-)
TOOMIX
---
---
19:30:12 26.12.2023
+4
RUTHLESS
: zalít s ním základ na šoulet a upéct
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam