BEBEBE: jesti je ve skleničce, tak ho normálně nech tak 10 minut vařit ve vdní lázni, mohlo by se zevnit.
Jinak jestli je samo osobě dobrý chut, tak tradičně se měkké tofu poleje dobrou sojovkou, posype cibilkou a popřípaě dalším kořením a jí se to jak předkrm. Stejně tak ho můžeš polít třeba medem a pokapat citronem.
Nebo udělat pudink - v principu rozpustíš čokoládu a rozmixuješ s tofu, něčím co to to dosladí a případně s nějakým tukem. Nechceš-li čokoládový, přimíchej ovoce, nebo vanilkovou příchuť. Stejně tak ti udělá pěknoou konzistenci smoothie, případně spolu se solí, olejem a něčím kyselým a dalšími ochucovadly z toho uděláš dressing.
Silken tofu správně patří do mapotofu, ale nejspíš se ti holt v té omáčce rozpustí. Ale to by konec konců nemusel být tak špatné. A asi by šlo použít namísto smetany do omáček/polévek.