JESTEDMAN: pilaf/birjani/tajine/kari. Prostě dlouhé dušení s kořením.
A nakládej to do něčeho slaného a kyseléh - jogurt, octový lák, víno. Když to naložíš okrájené od kosti, tak na 24 h, pokud chceš z nějakého důvodu zpracvávat celu kýtu i s kostí, tak to opatlej nějakou slanokyselu kaší a zabal do folie a nech v lednici tak 3 dny. Pokud bys to chtěl péct, tak prostě pomalu a dlouho. Jinak je tvůj kámoš papiňák.
SIMPLE MUTTON PULAO RECIPE | SPICY MUTTON PULAO RECIPE | MUTTON PULAOhttps://www.youtube.com/watch?v=SfWphyKca5cEID SPECIAL MUTTON CURRY | MUTTON GRAVY | MUTTON CURRY BY SPICE EATShttps://www.youtube.com/watch?v=uEl7cLuhWHMSIMPLE MUTTON BIRYANI FOR BEGINNERS | MUTTON BIRYANI WITH BIRYANI MASALA | MUTTON BIRYANI RECIPEhttps://www.youtube.com/watch?v=E49fvjd6vtgPřípadně irish stew, jestli chceš méně koření -ale zase s papiňákem a nejdřív to jen udus do měkka s cibulí a vývarem a terpve pak přidej na 15 minut mrkev, pórek a brambory
How authentic Irish stew is madehttps://www.youtube.com/watch?v=TYwv4ACc4iA