• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DA_NIELA: houby, kure...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    THINWHITEDUKE: Jo a ještě tohle: https://www.apetitonline.cz/recept/repne-burgery-s-ovesnymi-vlockami

Dělaj ho děsně dobrej u nás v práci v kantýně, já jsem ho doma na pánvi taky jednou zkoušela a povedl se mi.
    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    Díky za tipy, POHODAVOLE a ADELHAIDA jsou zatím žhaví kandidáti. Proberu to s ženou (její oslava) a případně poreferuji o výsledku
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ADELHAIDA: Samozřejmě tam nedáš sádlo, ale volej.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    THINWHITEDUKE: Já dělám tohle: ADELHAIDA jako sekanou, ale když bys to udělal tužší, šlo by to i grilovat. Nebo upéct, nechat vychladnout, a grilovat pak plátky.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DA_NIELA: špenát a balkan
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Poradte mi, prosim, slanou napln do palacinek, ktera v palacince chvili vydrzi (idealne cele dopiledne) a nerozblemcne ji.
    KURE
    KURE --- ---
    THINWHITEDUKE: co falafel? Tvar dle libosti. Ale asi bych se s tím trochu bál na rošt. Ale jestli v tom smí být vejce, tím by se to slepilo.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    THINWHITEDUKE: nemám ověřeno, ale tohle vypadá dobře.

Doctor Wellness | Holistic Wellness & Health Tips 🌱 | 💥 Prepare yourself for a culinary delight: a delectable Vegan Bean Burger! A great post by @veganer.wandel 📝 Recipe for 3 patties... | Instagram...
    https://www.instagram.com/reel/C6G1LVov6yZ/?igsh=OG9raXJ5ajJocHlx
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    THINWHITEDUKE: to ssi nechceš, ale mel jsem z makra vegansky burgery a byly fajn
    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    Portobello mne napadlo, ale houby jako takové se budou podávat v rámci jiného chodu, šlo mi vyloženě o bezmasé náhrady jídel z mletého na gril, asi jsem to blbě vyjádřil.
    Protože co jsem se díval po internetech, tak většina věcí působila příliš suše či že se před prvním obracením prodrolí roštem na uhlí.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    THINWHITEDUKE: dobrý je z portobella a hodí se k němu caesar omáčka. Hlíva má taky docela masovou chuť.
    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    Nemáte někdo osvědčený recept na bezmasý burger, koftu atd. na gril? Ideálně něco z luštěnin, hub, řepy a podobných věcí, ne z masových náhražek.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GENEVIEVE: přirozený low-carb :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DOCKINEZ: to dělá naše batole. Ozere lučinu z pečiva a sní rajče. Pečivo nechá. :D
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ADELHAIDA: aspoň vím co bude k večeři!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADELHAIDA: Případně lze naplnit rajčata (a vydlabané smíchat s tvarohem a pažitkou jako další pomazánkový druh), ale to je piplačka.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KURE: Lučina je dobrá sama o sobě, jsem schopnej si ji dát na talířek, k ní vrznout čerstvý ředkvičky a jen tak pozřít jako zdravou svačinu.
    KURE
    KURE --- ---
    DOCKINEZ: jsem taky team tvaroh.
    Lucinu mám rád, ale přijde mi že je "škoda " ji dávat do pomazánky kde ji zamaskuji další ingredience.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DOCKINEZ: Jojo, někdy dělám jednohubky, kdy místo chlebíčku mám plátek salátovky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam