• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    THINWHITEDUKE: to ssi nechceš, ale mel jsem z makra vegansky burgery a byly fajn
    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    Portobello mne napadlo, ale houby jako takové se budou podávat v rámci jiného chodu, šlo mi vyloženě o bezmasé náhrady jídel z mletého na gril, asi jsem to blbě vyjádřil.
    Protože co jsem se díval po internetech, tak většina věcí působila příliš suše či že se před prvním obracením prodrolí roštem na uhlí.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    THINWHITEDUKE: dobrý je z portobella a hodí se k němu caesar omáčka. Hlíva má taky docela masovou chuť.
    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    Nemáte někdo osvědčený recept na bezmasý burger, koftu atd. na gril? Ideálně něco z luštěnin, hub, řepy a podobných věcí, ne z masových náhražek.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GENEVIEVE: přirozený low-carb :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DOCKINEZ: to dělá naše batole. Ozere lučinu z pečiva a sní rajče. Pečivo nechá. :D
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ADELHAIDA: aspoň vím co bude k večeři!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADELHAIDA: Případně lze naplnit rajčata (a vydlabané smíchat s tvarohem a pažitkou jako další pomazánkový druh), ale to je piplačka.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KURE: Lučina je dobrá sama o sobě, jsem schopnej si ji dát na talířek, k ní vrznout čerstvý ředkvičky a jen tak pozřít jako zdravou svačinu.
    KURE
    KURE --- ---
    DOCKINEZ: jsem taky team tvaroh.
    Lucinu mám rád, ale přijde mi že je "škoda " ji dávat do pomazánky kde ji zamaskuji další ingredience.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DOCKINEZ: Jojo, někdy dělám jednohubky, kdy místo chlebíčku mám plátek salátovky.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak díky za tip na snídani, už to jim 😀
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ADELHAIDA: Jo, to zní jako pomazánka přesně pro mě. Beztak pečivo skoro nejím, takže pomazánku jím lžičkou jako vajíčkovej salát jen tak bez ničeho a hutnější konzistence je nutnost.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DOCKINEZ: Já dělám z tvarohu (vaničkovýho) a ředím maximálně lákem z okurek. Narozdíl od RUTHLESS mám ráda, když pomázánka sama stojí.
    Vanička tvarohu, 4-6 vajec, sůl, pepř, šnytlík, maličko nadrobno kyselý okurky. Je to pak takový proteinový.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KASUMI: já tam valstně chci trochu ty !cibuloviny" a pazitka je idealni.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    S tvarohem někdo zkoušel? Říkám si, že trochu naředit tvaroh třeba kefírem nebo kyškou musí bejt úplně v pohodě základ.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    RUTHLESS: Nebo pazitka 🤷‍♀️

    Ja tak uprimne davam, co mam
    Nejim v podstate mlecny, tze nekdy mam lucinu a nekdy jogurt pro dite, tak si tam trosku cvnrknu toho, co mam
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KASUMI: Petrželka? Za mě pažitka!

    Ale hlavní je, jestli vejce krájený na kusy nebo strouhaný

    Mne třeba moc nejede vajickova od Antonína. Ale libeřský ji maj suprózní. A jsem teda spis tým jogurt než Lučina. Mám ji radši tekutější. Musí se sotva udržet na chlebu :-)

    A vřele doporucuju nějaký microgreens nahoru.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    TRISSIE: ehm, az tak dolu jsem se nedostala, sorry.. a dik!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRAKIRA: americke polotovary, ale kdyz na to kliknes, je tam recept na domaci verzi :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam