• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    RUTHLESS: ohanka je luxus na vyvar, da se to vcelku slusne obirat.

    RUTHLESS: muze to byt tradice, muzou byt zvykli holt pouzivat jine druhy masa. I bourani maji jiny, nez my v CR.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RUTHLESS: to je dobrá otázka :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KID_MCHUTT: tak proc to ty amici delaj?! :D Nicmene si nejsem jistej casem, trochu budu v presu, 4 hodiny musi stacit, ne? v troube
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RUTHLESS: z oháňky se to bude blbě trhat (obecně od kostí) a žebra jsou lepší na jiný způsob :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    nekde jsem v tech receptech videl zebro a ohanku... To nedoporucujete? To je blost? (po krku jsem taky sel, plecko tez)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    RUTHLESS: Obecne beru predni, neni tak libovy a pustí šťávu.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    RUTHLESS: karabáček, hrudí
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    RUTHLESS: Krk, plecko, klizka…
    S2FI
    S2FI --- ---
    RUTHLESS: za mě krk
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Prosim vas, ktery maso je nejlepsi na trhacku hovezi? Jaky kombo? ktery sezenu normalne u reznika, pripadne pri nejhorsim i ve velkym albertu? coz tak mozna dopadne... dik!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tyjo to s tím škrobe okolo brambor v troubě vypadá jako geniálíní hack. Zatím nevyzkušeno

    How to Get Crispy Potatoes Without Deep Frying | Techniquely with Lan Lam
    https://www.youtube.com/watch?v=FykplzYrHvM
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    RUTHLESS: za me v pohode. Tacos jsem teda nikdy nedelal, ale nakladanou cibuli pouzivam jinde a kdyz se to necha par dni, je to jen lepsi :) A prijde mi,ze kyselost uz to nebere, ona ta cibule je dost sladka sama o sobe
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: protože s polívkou se mi dělat nechtělo, rýži jsme měli včera k večeři a zapečený fleky ve úterý, sáhla jsem po tomhle receptu:
    Celozrnné špagety s vinnou klobásou | Kuchyně Lidlu
    https://kuchynelidlu.cz/recept/celozrnne-spagety-s-vinnou-klobasou

    a dobré to bylo! zvlášť teda ta niva na posypání, to to jídlo hodně pozvedlo.
    s ohledem na děti proběhla úprava bez chili papričky a s penne místo špaget, ale rozhodně zařazuju do stálého sortimentu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TRISSIE: udělal bych standardního šneka, osmažil na pánvi, pak to nakrájel a zapekl jako normální fleky s uzeným
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: recept nemám ale v principu to bude možný zamíchat do jakýhokoliv ragů nebo pilafu
    FAT
    FAT --- ---
    TRISSIE: Četl jsem kdysi někde recept na knedlíčky do polévky...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    zbyl mi kousek vinné klobásy - na upečení už je to málo, tak mě napadlo, že by třeba šla nějak zdělat do těstovin? Nemáte někdo osvědčený recept?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: Případně samo nejaky ultra vychytávky na tacos :-)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    RUTHLESS: na to bych take uvital rady a finty! :O)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Máme mít příští sobotu taco night a já bych asi potřeboval tip na to, jak nejlíp “naložit” onu červenou cibuli. Ja to většinou dělám dle Jamieho brutál narychlo (zaleju octem s sůl, trocha cukru a chilli) a za pár chvil to je ready. Nicméně dá se to takto udělat a nechat třeba 4-5 dní? Vrátím se ten den z Německa a asi budu mít dost honičku cokoli dělat. Takze nejpozději třeba pondělí/úterý mám čas. Půjde to? Nebude to kyselé až za hrob? Nebo to mám potom třeba propláchnout jak zelí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam