úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
21:31:56 3.11.2024
1 odpověď
+4
Tyjo to s tím škrobe okolo brambor v troubě vypadá jako geniálíní hack. Zatím nevyzkušeno
How to Get Crispy Potatoes Without Deep Frying | Techniquely with Lan Lam
https://www.youtube.com/watch?v=FykplzYrHvM
CERMI_FOX
---
---
10:07:04 3.11.2024
+1
RUTHLESS
: za me v pohode. Tacos jsem teda nikdy nedelal, ale nakladanou cibuli pouzivam jinde a kdyz se to necha par dni, je to jen lepsi :) A prijde mi,ze kyselost uz to nebere, ona ta cibule je dost sladka sama o sobe
TRISSIE
---
---
13:56:42 1.11.2024
TRISSIE
: protože s polívkou se mi dělat nechtělo, rýži jsme měli včera k večeři a zapečený fleky ve úterý, sáhla jsem po tomhle receptu:
Celozrnné špagety s vinnou klobásou | Kuchyně Lidlu
https://kuchynelidlu.cz/recept/celozrnne-spagety-s-vinnou-klobasou
a dobré to bylo! zvlášť teda ta niva na posypání, to to jídlo hodně pozvedlo.
s ohledem na děti proběhla úprava bez chili papričky a s penne místo špaget, ale rozhodně zařazuju do stálého sortimentu.
TOOMIX
---
---
11:38:32 1.11.2024
TRISSIE
: udělal bych standardního šneka, osmažil na pánvi, pak to nakrájel a zapekl jako normální fleky s uzeným
KURE
---
---
9:27:40 1.11.2024
TRISSIE
: recept nemám ale v principu to bude možný zamíchat do jakýhokoliv ragů nebo pilafu
FAT
---
---
9:11:12 1.11.2024
TRISSIE
: Četl jsem kdysi někde recept na knedlíčky do polévky...
TRISSIE
---
---
9:08:49 1.11.2024
4 odpovědi
zbyl mi kousek vinné klobásy - na upečení už je to málo, tak mě napadlo, že by třeba šla nějak zdělat do těstovin? Nemáte někdo osvědčený recept?
RUTHLESS
---
---
19:41:32 31.10.2024
RUTHLESS
: Případně samo nejaky ultra vychytávky na tacos :-)
FERRYH
---
---
19:37:17 31.10.2024
+1
RUTHLESS
: na to bych take uvital rady a finty! :O)
RUTHLESS
---
---
19:02:11 31.10.2024
3 odpovědi
+1
Máme mít příští sobotu taco night a já bych asi potřeboval tip na to, jak nejlíp “naložit” onu červenou cibuli. Ja to většinou dělám dle Jamieho brutál narychlo (zaleju octem s sůl, trocha cukru a chilli) a za pár chvil to je ready. Nicméně dá se to takto udělat a nechat třeba 4-5 dní? Vrátím se ten den z Německa a asi budu mít dost honičku cokoli dělat. Takze nejpozději třeba pondělí/úterý mám čas. Půjde to? Nebude to kyselé až za hrob? Nebo to mám potom třeba propláchnout jak zelí?
RUTHLESS
---
---
18:58:01 31.10.2024
Burtgulas
RUTHLESS
---
---
18:57:52 31.10.2024
KAERI
: Kulajda, zelňačka.
JAJITA
---
---
18:53:07 31.10.2024
KAERI
: Frankfurtská polévka?
MUTHA
---
---
16:39:37 31.10.2024
+1
KAERI
: spanelska tortilla de patatas
BRUKEV
---
---
14:46:13 31.10.2024
KAERI
: naplátkovat, na plech do trouby, sádlo, česnek
ONDRAT
---
---
10:53:57 31.10.2024
KAERI
: Ruský salát (ensaladia russa), něco jako náš akorát akorát ze Španělska, dává se tam tuňák a olivy. Nebo tortilla.
RUTHLESS
---
---
10:49:21 31.10.2024
KAERI
: Nastavovaný bramboráky. Třeba cuketou nebo i dýni by to určitě šlo :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
10:45:35 31.10.2024
+2
KAERI
: Lepenica s kysaným zelím.
iDNES.cz – s námi víte víc
https://www.idnes.cz/recepty/lepenice-s-kysanym-zelim.R070111_112437_10949
LYNCH
---
---
10:43:31 31.10.2024
KAERI
: ja mam rad vídeňský bramborovy salát
TRISSIE
---
---
10:40:12 31.10.2024
+2
KAERI
: nastavovaná kaše? ať už klasika s kroupama, nebo s jinou zeleninou (pastiňák, batát...)?
nebo... grenadýrmarš, doplnit těstovinama, k tomu ideálně nějaká dobrá uzenina a houby, mňam :-)
případně nějaká bramborová fritata?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam