úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
KAKIHARA
---
---
22:00:00 16.11.2024
1 odpověď
+5
ALEXIS
: Pripadne na víně nebo trhačku. Ale vetsinou ji pošlu do guláše, idealne Zenovýho by id Wojtyla
Vaříme vzahradě.net: Wojtylův zenový guláš
http://varimevzahrade.blogspot.com/2012/05/vojtyluv-zenovy-gulas.html
(Čas od času mi prijde fajn ho pripomenout.)
ALEXIS
---
---
21:05:21 16.11.2024
1 odpověď
Mám v lednici telecí kližku (asi 450 g) z farmy a přemýšlím, jestli z ní udělat guláš nebo na smetaně nebo ještě něco jiného. Nějaké tipy?
ZUZKAOU
---
---
18:50:27 13.11.2024
+2
ZUZKAOU
: když se k tomu hodí cizrna (spolu s bulgurem), perželka a jogurt (do hotového :-D )tak je z toho moc fajn celý jídlo.
FRENNET
---
---
18:49:56 13.11.2024
ZUZKAOU
: jo, to bude ono, vypadalo to takhle, barevne. Myslim, ze ten hlavni trik bude v tom protlaku a paprikove paste-ajvaru.
Diky :)
ZUZKAOU
---
---
18:44:50 13.11.2024
2 odpovědi
+4
FRENNET
: netuším co dělali v Brně, ale klasickáý turecký bulgurový pilaf je - olivový olej/máslo na to cibule a česnek + nasekaná paprika + chvíli restvat, pak přidat rajčatový protlak a případně paprikovu pastu a sušenoou papriku- ideálně pul biber aka alepskou papriku. Pak přidat bulgur, osolit a zalít 2 násobkem vody, 15 minut vařit a pak nechat dojít.
This Bulgur Pilaf Is The Best! #turkishfood #bulgur #cooking #shorts
https://www.youtube.com/watch?v=3hkpN_T4Wng
FRENNET
---
---
18:34:19 13.11.2024
1 odpověď
Prosim vas, nema nekdo recept jak udelat bulgur jak ho meli udelany turci v kebabarnach?
V Brne uz bulgur nacisto v tech provozovnach zrusili a kdyz ho delam doma sama, tak neni tak dobrej jak od nich.
Nevi nekdo?
Budu velice velice vdecna!
TRISSIE
---
---
16:48:20 12.11.2024
+11
To prave (food)porno :-)
JAJITA
---
---
8:52:14 11.11.2024
+5
ZUZKAOU
: Acrylamid mi bleskl hlavou hned na první dobrou.
Pracovní postižení, nemůžu za to :D
ZUZKAOU
---
---
19:19:51 10.11.2024
1 odpověď
CERMI_FOX
: horkovzdušé fritézy - tam není olej. Syrový, po 15 minutách jsou normálně hotové, jen teda bledší a nebo když je člověk chce hezky bohaté na lahodné rakovinotvoré arkylamidy, tak pak jsou zase příliš suché.
CERMI_FOX
---
---
19:17:02 10.11.2024
1 odpověď
ZUZKAOU
: davas je do toho fritaku uz uvareny nebo syrovy?
ZUZKAOU
---
---
16:23:50 10.11.2024
1 odpověď
+4
ZUZKAOU
:
Jo! Funguje to, skorb mi prijde jednodussi udelat na plotne nez v MW, ale na fotce jsou brambory z horkovzusne fritezy 15 min na 200 a ke to skvele, ma to presne tu krupavou krusticku, ale meni to vysusene!
BRUKEV
---
---
19:40:26 5.11.2024
+3
RUTHLESS
: ohanka je luxus na vyvar, da se to vcelku slusne obirat.
RUTHLESS
: muze to byt tradice, muzou byt zvykli holt pouzivat jine druhy masa. I bourani maji jiny, nez my v CR.
KID_MCHUTT
---
---
14:58:28 5.11.2024
RUTHLESS
: to je dobrá otázka :)
RUTHLESS
---
---
14:56:30 5.11.2024
2 odpovědi
KID_MCHUTT
: tak proc to ty amici delaj?! :D Nicmene si nejsem jistej casem, trochu budu v presu, 4 hodiny musi stacit, ne? v troube
KID_MCHUTT
---
---
14:55:41 5.11.2024
1 odpověď
RUTHLESS
: z oháňky se to bude blbě trhat (obecně od kostí) a žebra jsou lepší na jiný způsob :)
RUTHLESS
---
---
14:44:58 5.11.2024
2 odpovědi
nekde jsem v tech receptech videl zebro a ohanku... To nedoporucujete? To je blost? (po krku jsem taky sel, plecko tez)
KAKIHARA
---
---
14:20:30 5.11.2024
+3
RUTHLESS
: Obecne beru predni, neni tak libovy a pustí šťávu.
ONDRAT
---
---
14:15:42 5.11.2024
+1
RUTHLESS
: karabáček, hrudí
KAKIHARA
---
---
14:15:32 5.11.2024
+2
RUTHLESS
: Krk, plecko, klizka…
S2FI
---
---
14:12:38 5.11.2024
RUTHLESS
: za mě krk
RUTHLESS
---
---
14:07:07 5.11.2024
4 odpovědi
Prosim vas, ktery maso je nejlepsi na trhacku hovezi? Jaky kombo? ktery sezenu normalne u reznika, pripadne pri nejhorsim i ve velkym albertu? coz tak mozna dopadne... dik!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam